Ko je Nenad Pagonis: Novosadski kik-bokser, bivši evropski i svetski šampion i Vučevićev blizak prijatelj 1Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši kik-bokser Nenad Pagonis uhapšen je, prema navodima medija, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. On se sumnjiči da je fizički napao svoju suprugu. Određeno mu zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti izveden pred tužilaštvo.

Nenad Pagonis je srpski kik-bokser i bivši evropski i svetski prvak u ovom sportu.

Nakon završetka profesionalne karijere, nastavio je da se bavi ovim sportom kao trener, pa je tako otvorio i školu kik-boksa u Novom Sadu pod imenom Pagonis Fight Academy.

Osim što je poznat po svojoj sportskoj karijeri, ljudi koji ne prate ovaj sport su mogli da ga vide u muzičkom šou programu „Tvoje lice zvuči poznato“ gde je nastupao upravo sa svojom suprugom, koja je, kako pišu mediji, posle napada završila u bolnici.

Nakon toga je osnovao i svoj rok bend „Jurasik rok“.

Pagonis je javnosti poznat i kao član Srpske napredne stranke u koju se učlanio još 2013. godine među prvim poznatim sportistima. On od tada redovno daje svojim potpisom javnu podršku Aleksandru Vučiću i SNS-u.

Ovaj kik-bokser važi i za bliskog prijatelja premijera Srbije Miloša Vučevića, koji je pre pet dana, odnosno dan pred izbore, na svom X nalogu postavio sliku na kojoj se nalazi zajedno sa Pagonisom. Na slici se nalaze i bivši fudbaler Miloš Krasić i bivši košarkaš Darko Miličić, koji su takođe javno podržali SNS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari