Ko je novinar Gorislav Papić koji je intervjuisao Vučića i izazvao negodovanje Nebojše Krstića?

Ostavite komentar


  1. Sta je autor teksta zeleo da kaze? Nije, valjda, stvarno ko je novinar- biografija…i malo natuknica ..poput dobro je o kome je rec. Pa zar je to povod za teks!

  2. Не знам шта му Крло замера. Човек је, вероватно, само читао питања која му је Сузи доставила.

  3. tip veze ali veze sa novinarstvom nema uostalom kao i onaj koji ga je doveo ali je politički podoban i brže bolje za beograd na rts1

  4. Gledala sam povremeno „istorijsko obraćanje“ Ava, koje je počelo od stradanja na Kosovu pa se završilo sa vinima koji predsednik pije. Dakle ne pije više „inostrana“ nego samo „domaća“, Pa onda neka krene kao „kosovka devojka“ da krepi poginule, pardon ranjene. A baš bih volela da ga vidim, tj, AVa kod Olje Bećković. licem u lice. Ovaj „mučenik“ nije stigao ni da zine“.

  5. Gorislav Papić nije vodio nikakav intervju sa A. Vučićem, sedeo je tamo sat i po vremena, da bi se ceo tzv.razgovor, utopio u vinu koje pije naš voljeni predsednik. Uostalom „in vino veritas“.

  6. Zamislite samo, oni koji se sećaju. kako bi sat i po vremena sa AVom iskoristila recimo Lila Radonjić, Bojana Lekić, i mnogi drugi doajeni našeg novinarstva. Devedeset minuta traje u proseku dugometražni film, u koji može da stane ceo život, a ovaj mladi novinar, ili šta li je već, je sve to protraćio. Nije ni beknuo, niti je od svog sagovornika išta saznao, osim koja vina pije poslednjih dana. Nazdravlje!

  7. Ponovo cenzura kada se kritukuju tekstovi novinara DANASa.
    Kratko. Goran Papić je istaknuti novinar RTSa odgovoran, “ što ne znamo ništa“. Mora da položi račune, a ne da se stvari trelativizuju ovakvim tekstom.Neka autor i on izađu za pola sata, na ulicu, da nam objasne kako se nije moglo drugsčije.

  8. Meni lično je Gorislav bukvalno najbolji, najprofesionalniji, najelokventiji, najlepši i najperspektivniji novinar RTS-a. Samo napred, Gorislave

  9. Očajan i Sraman tkzv. Intervju pa Sreca da nismo slušali do kraja! Jel, Kurti ujeo AV za oko koje je jedva otvarao za lizanje jezika i uspijanje smo navikli !

  10. Krlo je jednostavno neviđena pojava !!! Ovakav prelet sa toliko ulizištva viđen nije !!!

  11. Довео га тијанић…значи удбица. Сарајлија = боснизација Србије.

  12. Gorislav je jedan od boljih novinara, i bio je na visini zadatka. Zašto imam utisak da je predsenik bio nezadovoljan i odbio da se pozdravi na kraju?

  13. “Преселио се из Сарајева” неће Данас да напише да је избегао. Срби нису протеривани, они су протеривали све остале народе… Браво за новинара.

  14. Dr Krstić je prvenstveno neuspeli lekar i uspeli drug iz detinjstva i škole sa Tadiće. Tada je počela njegova profesionalna karijera.

  15. Gospodin Krstic nema ni jednu zaslugu da bude pomenut na Vasem portalu, placen od rezima, kritikuje sve i razume se u sve.

  16. Boze koliki treba idiot biti pa djecaka koji je sa porodicom izbjegao iz rodnog grada i zemlje zbog rata, kao pojedini u komentarima i nazvati bosnizacija Srbije. Ne oni su trebali ostati u sarajevu da mu neko siluje majku i oca ubije u Kazanima, onda bi doticni covjek iz Srbije bio najsretniji, bitno da ne predju Drinu u Srbiju, pa nek ih tamo mlati ko god zeli. Sigurno isti taj zali napacene migrante. Malo nas je al smo g*vna.

  17. Nisam ni sumnjao da je iz Bosne. Kako su fino okupirali sve sfere, svaka im cast.

  18. A jel ima neko iz te Bosne da nije neki general direktor, ministar, sef neke partije,novinar RTS ? Sta su oni? Neki sveti narod pa im po prirodi stvari pripadaju moc ,novac,privilegije? A deca odavde idu u inostranstvo da zarade za hleb.

  19. Sve su to monolozi velikog Vođe, daleko smo mi od demokratije i pravog novinarstva.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.