Ko je Relja Ognjenović i čime se kandidovao za direktora PIO fonda?

Ostavite komentar


  1. Cak i da su diplome izjednacene koje prof.iskustvo ima ako je 2015 diplomirao?

  2. Cela poenta je u budžetu PIO fonda, u tih 5 milijardi. Da li ste svesni koliko tu novca možeda se izvuče kroz razne igre?

  3. Ljudi jasno kao dan javne nabavke su bitnije od bilo kakve strucnosti ,znamo i sami da mnogo nestrucnih je na raznim pozicijama pa i ovaj umisljenko smatra da moze,ali pitamo se sta?
    Vidite min.saobracaja pa tomu monu pa ovu nesrecno zalosnu ministarku poljoprivrede idi bre sta ce nas snaci jos

  4. Za našu decu,od penzionera,stavili njihovo dete da gazduje penzionerima,pa glasajte opet.

  5. Ma „nije partijski kadar“. To se ovde ne dešava. Šta vam je. To je 100% „sposoban“ lik.

  6. Hvala PIO Beogradu! Posle mog odlaska u penziju obrisali ste nekakvo fiktivno PIO zaduženje u Pirotu! Obrisaće te i fiktivno PIO zaduženje moje supruge poljoprivrednice!

  7. Lep napredak ali kadar je mnogo jak.Što bi rekli a od kuma PIO. Vidi se da je po sredi struka i obrazovanje,preplavili su nas stručnjaci ne možemo propasti sve da hoćemo,ako ih ima još ovako stručnih gde će nam biti kraj.

  8. Nema stajanja!!
    A to sto masovno ubijaju penzionere lekari izmedju ostalog nikom nista.
    Nema stajanja!! Mlada garda napred

  9. Porodica Ognjenovic je jedna cestita i dobro poznata porodica iz Prizrena!licno mu znam roditelje,tako i njihov si ne moze biti neko kome se mogu pripisati bilo kakve negativne referense!
    Proterani su iz Prizrena ,tako da je njegov uspeh i to postavljenje za direktora rezultat ne partiskog uspeha,vec licnog!Ima i on pravo da bude biran!

  10. Ko je bio Čeda Jovanović da bude potpredsednik Vlade?
    Ko je bio Đorđe Stojšić da bude direktor Agencije za privatizaciju?
    Ko je bio Zoran Živković da bi postao premijer?
    Ima takvih pitanja mnogo, ali sano jedan odgovor.

  11. mora se dok nebude kasno reagovati da nebih kasnije kukumakali kod tamo nekih koji nas nezele cuti….penzioneri sada je trenutak da se oglasite

  12. Bezkrupulozan mlad covek Koji se uhvatio u kolo sa Vucicevim sinom,ali imamo mi i Stefana Krkobabica koji ima jos interesantniju radnu biografiju.

  13. Ovo je pravi primer PARTOKRATIJE I ORGANIZOVAN KRIMINAL.
    Prosto neverovatno samo oni iz SNS i niko vise.
    Pa vi stvarno na Boga nemislite.

  14. Što se Vi penzioneri zalite? Od dolaska DOSa krenulo je urusavanje fonda za PIO! Neradnici i razni ulicari se vise razumeju oko penzija nego strucna lica!Kod nas je sve naopako a nalice bolest!

  15. Sad mi je jasno zašto mi je dete upisalo srednju medicinsku – fizioterapeutski smer.

  16. Kad je mogao jedan Goran Živkov da bude ministar poljoprivrede,onda je sve moguće u ovoj državi.

  17. Vec uhodana matrica od 2000-te godine. Kad nesto hoces da obezvredis postavi „strucno“ lice i sve ce biti u redu. Tipicna lutka na koncu drugi vuku poteze. Jadno

  18. Postovani htela sam samo da pitam da li je realno da zena sa 63 godine i sest meseci zibota, 29 godina radnog staza dobije penziju 20.610 a nekima je sa 15 i 20 godina staza veca penzija. Unapred hvala ako odgovorite.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.