Ko je Slaviša Orlović, novi dekan Fakulteta političkih nauka?

Ostavite komentar


  1. Nagrađen 2012. I 2015. godine. Ako ne može, a ne može da kontroliše svoju manijakalnu ličnost, nema mu mesta na fakultetu. Da li studentkinje treba da vode dva svedoka sa sobom ako moraju do kanca dekana?

  2. „Sa mesta prodekana, kako je isticao, razrešen je zbog nepostojanja komunikacije sa tadašnjim dekanom.“ G. Orloviću, nije Vas dekan optužio, već studentkinje! Skoncentrišite se malo.

  3. U Srbiji je nemoguće postalo itekako moguće. Sramota za sve članove Saveta koji su pružili podršku nasilniku. Srbija u kojoj živimo je grozna Srbija. Jadna ona deca i mladi ljudi koji su razvili normalan sistem vrednosti. Takvih je nažalost u našoj Srbiji sve manje i manje. Užas.

  4. Zasto se ne istrazi sta je bilo sa zvanicnom prijavom studentkinje 2014. Da li je neko sprecio da dodjem do okoncanja postupka i/ili je on zavrsio u fijoci dekana. A prodekan, verovatno, napustio mesto pod drugim obrazlozenjem.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.