Ko je Sofija Todorović, aktivistkinja koja je od jula zadržana na graničnim prelazima čak devet puta?

  1. Sofija raste u Natašu Kandić vrlo poštovanu i cenjenu od srpskog naroda. Nadmašiće i Sonju Biserko, Stašu Zajević, Sonju Liht, Borku Pavićević i slične.

  2. SOFIJA ISTO MIŠLJENICE NE BRINI NADAM SE DA ĆE LOPOVI PREVARANTI I LAŽOVI AKO BOG DA SREĆE BITI UHAPŠENI PA SE NADAM DA ĆE LJUDI SHVATITI DA SI U PRAVU I ZAŠTA SE BORI A JA TE U POTPUNOSTI RAZUMEM NEKA JE SA SREĆOM BORBA ZA ISTINU

  3. Vredi pomenuti i to da je Inicijativa mladih za ljudska prava (ah, kakvo anđeosko ime za jednu NVO!) podmladak Helsinškog odbora Sonje Biserko, jedne inače jako fine dame u najbojim godinama

  4. Divna, pametna, hrabra Sofija. Dok ti i takvi kao ti postojite ja verujem da ova zemlja ima neku buducnost. Hvala ti!

  5. Devet puta na aerodromu od jula meseca – da nije malo mnogo putovanja avionom. Kojim povodom i odakle pare?

  6. Dama koja bi u svakoj državi bila bezbednosno zanimljiva zbog svog delovanja. Postoji li hrvatska, bošnjačka ili albanska varijanta ovakve delatnice?
    Zne pravite od neke izmišljene nagradu neki podvig.

  7. Anti srbistanac
    Devojka je primer kako izgleda prosečan delatnik Rajha. Tako da, ne dira nju niko, a i te pretnje su Šojić varijanta, šaljem sam sebi i sa mnom umreženi mediji od toga prave vest, a tzv analitičari od Srbije nacistički logor. To je klasična zamena teza.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. i 8. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.