Ko je U. J. kog su navodno pretukli braća Kostadin i Nikša Terzić? 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Sinovi generalnog direktora Crvene Zvezde Zvezdana Terzića, Nikša i Kostadin Terzić danas su privedeni u Beogradu zbog, kako se sumnja, učestvovanja u tuči prilikom čega je jedno lice zadobilo teže povrede.

Njima je, po nalogu dežurnog javnog tužioca, određeno zadržavanje zbog nasilničkog ponašanja i teške telesne povrede u tuči koja se dogodila 17. oktobra.

Oni se sumnjiče da su telesne povrede naneli U. J. (37), koji je inače fudbalski menadžer, saznao je ranije Danas.

Kako navode izvori, pretučeni U. J. blisko sarađuje sa bivšim fudbalerom Matejom Kežmanom.

Danas je nezvanično saznao da je navodno povređeni U. J. pre nekoliko godina u jednom beogradskom lokalu imao sukob sa Zvezdanom Terzićem, usled kog ga je udario, te se pretpostavlja da je iz toga proistekao incident 17. oktobra.

Prema nezvaničnim informacijama portala Nova.rs, svemu je prethodilo slavlje na kom su bili. Potom je u blizini Autokomande, kod poznatog restorana brze hrane, došlo do tuče.

Nikša i Kostadin Terzić istukli su U. J., a prema nezvaničnim informacijama, Nikša ga je navodno tukao i pištoljem.

Pretučeni je zadobio prelome nosa i podlaktice, potvrđeno je Danasu.

U. J. je, pišu beogradski mediji, odranije poznat istražnim organima i hapšen je zbog sumnje da je učestvovao u pranju novca.

On je hapšen u Beogradu 2018. godine i to po nalogu belgijskih vlasti, zbog sumnje da je učestvovao u pranju novca za Mateju Kežmana, pisao je tada KRIK.

Pojedini mediji preneli su tada da je on na saslušanju ispričao da je on samo bio paravan za Kežmanove poslove oko prodaje igrača i da je za to dobijao procenat, te je navodno priznao da je stavljao svoj potpis na ugovore pojedinih igrača, u dogovoru sa Kežmanom, što mu je donosilo zaradu.

U Srbiji su tada izvršeni pretresi na šest lokacija u Beogradu u i Nišu, a zaplenjena je veća količina novca za koji se verovalo da potiču od izvršenja ovih krivičnih dela.

Inače, tada je objavljeno i da je U. J. formalno jedan od agenata koji zastupa fudbalera Al Hilala i bivšeg igrača Lacija, a inače reprezentativca Srbije, Sergeja Milinkovića Savića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari