Ko je u pravu, Šapić ili Vesić: Šta kaže struka – da li postoji „nemanjićka“ plava ili crvena?

Ostavite komentar


  1. Da, sve je to lepo. Samo kakve veze ima Beograd sa Nemanjićkom Srbijom, kada je ovo naselje u srednjem veku bilo ugarsko utvrđenje? Postao je srpski grad 1404. kada ga je despot Stefan dobio od kralja Žigmunda. Šapić verovatno ni to nije učio u školi.

  2. Hajde potražite na guglu zastavu Kotromanica srednjevekovnog srpskog vladara Bosne pa ce vam sve biti jasno.
    Naša je!

  3. Pa Sapic je aludirao na plavu boju koja se nalazi na grbu Bograda..odnosno predstavlja nebo na grbu…ima do duse i crvene ali je plava ipak lepsa,sto se mene tice mogu da budu i neutralnih boja autobusi…mogu i ljubicasti ,nije frka…plavi su isto tako ok i vrlo moguce da ce se lepse uklopiti od ovih crvenih,koji stvarno podsecaju na proslo vreme,tuge i soc perioda…ovako malo nove boje ,ne znam sta je sporno

  4. Шапић је јуче био на краљевој чесми и одржао је баш један монархистичко антикомунистички говор и свака му част јесте да је у СНС у али је барем човек са ставом за разлику од полтрона попут Весића који се није ни удостојио да буде на помену поводом деведесет годишњице убиства краља Александра у Марсеју.

  5. Kako to da jedan doktor nauka, pa još gradonačelnik, ne zna koja je boja Nemanjića??

  6. Подржавам Шапића. Само напред. Покажи Весићу врата!

  7. Ali zašto zamarate i stručnjake i nas bulažnjenjima Šapića i Vesića. Neka pričaju šta hoće, ali treba odlučno sprečavati njihova (ne)dela.

  8. Neko reče „čovek sa stavom“…
    Kako da ne, do prekjuče pljuvao Vučića, sad mu liže skute.

  9. Kakve veze ima dal je Nemanjićko plava ili proletersko ili martovski plava? Čovek će da spiska goleme novce na glupost! Ako će peomena boje poboljšati tehničku ispravnost,onda – da. Ali , evo , veću glupost od ove moje prethodne rečenice u životu ne napisah.

  10. Pa nemaju pametnija posla oni gledaju svoj interes, jako je bitna boja autobusa za to ima para opet neki dil u pitanju, eto gde se trose pare gradjana Srbije pocecemo i oblake da farbamo a sve ostalo je nebitno . Krade ko koliko moze sta reci vise. Bruka i sramota

  11. Mislim da je Vesić kvalifikovaniji u temama o pištaljkama i lizalicama, dok je gradonačelnik neprikosnoven u temama o modi i veličini.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.