Ko je Zlatko Kokanović, ekološki aktivista koji je uhapšen na blokadi pruge Loznica – Zvornik

Ostavite komentar


  1. Mislim da treba uhapsiti one koji su “ izgubili” 38000 potpisa!

  2. pa nemojte tako, ako hoćemo u eUropsku uniju onda moramo da kopamo Litijum, pa neće se valjda to kopati u Nemačkoj ili Češkoj, mi služimo za otpad eU

  3. Posle oktobarske revolucije dođoše na vlast fini, kulturni, obrazovani ljudi. Kako su zaseli izgubila se kultura i finoća, a obrazovanje je postalo. upitno. Postali su zaboravni i nisu mogli da se sete šta su obećavali, a radili su sve suprotno.
    Zar opet da prolazimo kroz sve to?

  4. Predsednik je primitivni nadničar koji mrzi srpskog domaćina. I najveći izdajnik koga je Srbija imala. A mi mi smo inertne kukavice koje dozvoljavaju tom primitivnom nadničaru da nas uništava. A on je kako god ipak samo jedan. Baš smo sline. A doći će on svakom u kuću. Sećate se kako je Nemačka prošla sa Hitlerom? Setite se!!!!

  5. Тако је то кад су домаћи велеиздајници на власти у Србији…

  6. Zlatko je pravi junak. On je naše tužiteljke i naši inspektori. Nije uspeo da proda zemlju Rio Tintu, one 20 gilodina nisu primećivale da nešto ne štima u tuzžilaštvu, onima „Jovanjica“ godinama pred nosom, ali je, avaj, nisu primećivali…
    A svi u pravu. Tužilaštvo ne valja, iz „Jovanjice“ se dimi „trava“, Rio Tinto treba oterati.
    Samo uz ovakve heroine i heroje teško će ići.
    Ako razumete.

  7. Ne rudnik u Jadru, NE litijum. Svuda ga ima više nego u Jadru!

  8. Nase institucije i vlast su se svim silama ustremili na svoje ljude koji brane pravo na slobodan zivot u svojoj sredini. A zadto niko nije odgovarao za izgubljene potpise. Zaista mi smo za riplija. Ovo je strasno ali jos strasnije je dto deo natoda ne vidi i ne cuje lazi postojece vlasti.

  9. Nezavisni stručnjaci iz Srbije nek naprave studiju i šta odluče treba prihvatiti!

  10. To je čovek kome Rio Tinto NIJE HTEO da otkupi imanje i koji bi imao problem jer mora da ostane da živi na granici sa rudnikom.I on je sa pravom protiv ali ne razumem ljude koji su iz Niša, Lebana ili drugih delova Srbije.Šta njima smeta Rio Tinto.Ili im smeta Aleksandar Vučić.

  11. @Lazar
    E ,tužno i žalosno ,kad ovakvi komentarišu ,a nemaju veze šta se stvarno dešava u JADRU.Kad budu shvatili bice im kasno ,nece im pomoci nikakvi lekovi ,jel smo toliko zatrovani i bolesni ,molice boga sami da umru da se ne muče .Milione i cifre koje lupetaju ,ovde nikoga normalnog domacina ne interesuju .NIJE SVE NA PRODAJU!!!!

  12. Hvala Bogu, još ima ljudi od integriteta, nismo svi ljigavci koji se prodajemo za sendvič

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.