Ko ne izdaje račune, a ko je "psihički bolesnik"?

* Dragan Jovović: Posredi je hajka koju protiv mene vodi Bratislav Jugović. Moj advokat je već pokrenuo postupak * Rečeno nam je da sve radimo na crno - tvrdi anonimni sagovornik portala komentarPress
Da li filijala Poreske uprave u Čačku prećutkuje nepravilnosti u radu jednog od najpoznatijih ugostiteljskih objekata

Ostavite komentar


  1. Ni jedna poreska uprava ne postuje zakon! Meni su u Beogradu pokusali da naplate nepostojeci porez na delatnost koju nikad u svom zivotu nisam obavljao, pa me izbacivali iz kancelarija i vredjali, a sve to je pocelo dana kada sam predao zahtev za povracaj PDV-a na kupovinu prvog stana. Od momenta kada sam trazio pare od drzave u skladu sa zakonom, poreska uprava je pocela da propusta zakona, da ne postuje zakone, da me omalovazava kao gradjanina i da me blokira u pravno-imovinskim poslovima… Nakon sto sam podneo prigovor unutrasnjoj kontroli poreske uprave, PDV mi je vracen a poresko zaduzenje izbrisano zbog propusta poreske uprave, ali ni jedan zaposlen PU nije bio odgovoran za cinjenicu da su na osnovu dokumenata sa laznim tvrdnjama od mene potrazivali neke pare i napadali moju imovinu!!! Posto sam imao neke neodlozne obaveze, morao sam da se dodatno zaduzujem pa je i banka nezakonito naplatila takse za obradu kredita, u talu sa NBS…
    Sve u svemu, poreske uprave su korumpirani pljackasi bez trunke morala, ali doduse i ceo drzavni sistem u Srbiji – ako znate nekog iz tog sistema, znajte i da je moralni bogalj i da se sa takvima ne treba druziti jer su paraziti koji samo nanose stetu drustvu!!! I tako ce biti dok se ne pojave odgovorni za sva nedela i zlodela koja se u ime drzave sprovode prema gradjanima!!!

  2. Poreska uprava nema dovoljno ljudi jer su svi zauzeti kontrolom simpatizera opozicije i opozicioni medija.Gase svetla.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.