Ko ne misli kao vlast, može da očekuje sudbinu Sergeja Trifunovića

Peticija za zaustavljanje medijske i državne hajke na poznatog glumca i njegovu humanitarnu fondaciju

Ostavite komentar


  1. Sergej Trifunovic je sam izazvao to da bude u zizi javnosti. Preterivao je sa osudama i provokacijama,mnogo je vulgaran.

    1. Botiću, jesu li ti dali sendvič za ovaj komentar? Sve što vredi u ovoj državi, vlast pokušava da prilagodi i svede na svoj primitivni nivo.

  2. Podržavam ovog hrabrog, mladog coveka i glumcinu, u njegovom humanitarnom angažovanju za našu, bolesnu decu… Samo izdrži JUNACE❗️

  3. Sergej je zasluzio podrsku pre svega zato sto se bavi humanitarnim radom i daje sebe svim srcem i dusom.Veliki je glumac i veliki covek,sto je danas retkost.Cast mi je sto delimo isto nebo!

  4. svim srcem i zdravom razumom podrzavam Sergeja i ljude sa plemenitim idejama i mudima.

    1. Da li je to isti onaj Sergej, koji je nosio majicu sa natpisom Jovan Divjak?! Možda ovaj čovek ima muda ali, o njegovim idejama i plemenitosti, radije, ne bih?! Ne zbog njega nego zbog Vas. Morao bih da Vas razočaram.

  5. Dragi Sergej ne znam te licno (iako bih to volela) ne podrzavam te jer si ti poznati glumac, ne, ja te podrzavam jer si covek koji razume ovaj narod, osecas njihove muke, humano pomažes deci nase zemlje da ozdrave, deci koju ova drzava ne vidi, ne cuje vapaj nesrecnih roditelja. Podrzavam te jer govoriš ono što i misliš. Jednom recju ti si moj HEROJ.

  6. Zar je potrebno komentarisati sva dobra dela ovog humanitarca, plemenitost na delu !!!

  7. Šta reći vreme je da se i konkretno čuje glas u odbranu g-dina Sergeja Trifunovića i njegovog humanitarnog rada.

  8. Sergej Trifunović nije bezgrešni anđeo. Ni ne teba da bude. Ono što radi njegovaa fondacija i on u njoj zlata vredi i to se računa.

  9. A u kojoj je vlasti Trifunović bio u usponu? Pitam, pošto je u ovoj hajka na njega, a čini mi se, i pre ove vlasti mu nisu cvetale ruže…

  10. Сваког поштеног човека ћу да увек подржим а поготову једног хуманог човека који својим делом даје пример како би се требали сви односити према другима. Сергеј је трн у оку само глупим и саможиви људима који мисле да свет постоји због њих. Крајње је време стати на пут јавашлук и тиранији како појединцу тако и његовим лакејима. Сергеј у само напред и уздигнуте главе. Желим ти добро здравље и срећу. Сретно.

  11. Sergej je olicenje hrabrosti i pravog patriotizma u teskom vremenu ludosti i prostakluka ! Ako GA Sada ne zastitimo, ludilo CE postati pravilo !!!

  12. Nakon intervjua kod Tese Tesanovica sam izgubio poternicu a zbog raspisane poternice ne mogu da udjem u Srbiju. Policija uholandijije uhapsila tri momka iz Srbije doksu mecekali ispredmoje kuce u Harlemu…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.