a Vjerice Radete da „proklet bude svaki radikal, i rod i porod, koji se ikad bude sastao sa Tadićem“ jeste zapravo Šešeljeva kletva upućena Tomislavu Nikoliću, otkriva Press!!! Prema našim sasvim pouzdanim saznanjima, ovu kletvu naručio je iz Haga lično Vojislav Šešelj kada je saznao da se Tomislav Nikolić sastaje sa Borisom Tadićem.

a Vjerice Radete da „proklet bude svaki radikal, i rod i porod, koji se ikad bude sastao sa Tadićem“ jeste zapravo Šešeljeva kletva upućena Tomislavu Nikoliću, otkriva Press!!! Prema našim sasvim pouzdanim saznanjima, ovu kletvu naručio je iz Haga lično Vojislav Šešelj kada je saznao da se Tomislav Nikolić sastaje sa Borisom Tadićem. Šešelj je, kako saznajemo, lično napisao i telefonom izdiktirao kletvu koju je Radeta pročitala za skupštinskom govornicom.
Pressu je u samom vrhu Demokratske stranke potvrđeno da je do neformalnog susreta Borisa Tadića i Tomislava Nikolića došlo prošlog četvrtka, i to na insistiranje samog predsednika Srbije. Tada je i dogovoreno da se prekine opstrukcija Skupština Srbije i da počne rasprava o Sporazumu o stabilizaciji i pridruživanju sa EU i energetskom sporazumu sa Rusijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari