Ko su braća Hofman i da li je njihovo hapšenje „marketinški trik“?

Ostavite komentar


  1. Srbija je postala naj vece regionalno i Balkansko gnezdo švercera, mafijaša, kriminalaca, ubica, ratni zlocinaca, silđija itd.

  2. Bolje bi im bilo da vrate dugove. Kod tih ljudi kojima duguju nema nikakav uticaj ni Vučić ni Dodik. A već kasne sa plaćanjem.

  3. Izmontirani cirkus! Uznemiravati građane ovakvim nasilnim hapšenjem, uz lomljenje inventara pred gostima restorana i tržnog centra je nista drugo do loša predstava gospodara! Sutra će u tišini biti pušteni i nastavljati da obavljaju prljave poslove za istog tog gospodara! Nadam se da posle 17. dolaze promene i reset sudstva i policije, a onda punjenje zatvora.

  4. Iz aviona se vidi da je ovo predstava pred izbore od strane vlasti! Slična hapšenja su organizovana pred svake izbore u poslednjih 11 godina! Ali, dok ovce žive u Srbiji, to uvek uspeva!

  5. Vlast sa ovim hapšenjem hoće da pokaže borbu protiv kriminala, da je drugačije oni bi bili mnogo ranije uhapšeni i završili u zatvoru.činjenica je da su oni paravojne formacija novaka nedića
    Odnosno paravojna fornacija AV.

  6. Klasičan trik malo marketinga dok se u senci po Kruševcu voze Ferrari po pet komada od po pola miliona. Predstava za ovce.

  7. Dileri nazadnog rezima hapse dilere nazadnog rezima… Cirkuska predstava… Bg na mulju je simbol potonuca nase drzave…

  8. Amerika, kada su izbori, bombarduje neku zemlju.
    Srbija ne sme niti da prdne protiv bilo koga, pa zato još može da jaše samo vlastite narod. Jer za Srbina u svetu više niko neda niti jednog groša, možeš da im radiš šta god hoćeš. Vlast to masovno i „junački“ koristi, kao u onom vicu … kad smo ga nas četvorica uhvatili… te time dokazuje vlastitu superiornost.

  9. Хапшење криминалаца, маркетинг, свашта.

  10. Visoko pozicionirani drzavni sluzbenici u mafijasko kriminalnom drzavnom ustroju… jasno ko suncan dan, ili bolje kao taman mrak… na celu sa smutnim dugajlijom

  11. Pa naravno da je montirano zar stvarno mislite da se lupanje reketa i maltretiranje izvodi pred kameram.

  12. Razumem da su ih malo polomili sto je jako lepo za videti ali me interesuje zasto policija lomi inventar? To je valjda zbog spektakla, sta li?

  13. Kako god i šta god.Jesu ih opkolili.Ne mogu pobeći.Nisu pružali otpor.Daj bre, oni moraju tako babato na javnom mestu,medju drugim gostima da ih tuku.Strašno da nemam reči.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.