Ko su dobitnici najviših priznanja Užica?

Ostavite komentar


  1. Totalno ste zaboravili Dom za stare na Zabucju, gde radi dosta sjajnih sestara medju kojima se istice Marija Deskasi. Nemojte je zaboraviti u narednoj godini jer ona to trudom i zalaganjem zaista zasluzuje.

Ostavite komentar


Društvo

U ovoj kompaniji rade i doktori nauka: Zašto vrhunski kadrovi biraju Mozzart kao poslodavca 10

U ovoj kompaniji rade i doktori nauka: Zašto vrhunski kadrovi biraju Mozzart kao poslodavca

Kvalitetni zaposleni stvaraju kvalitetne proizvode, parola je kojom se vode sve uspešne organizacije, a u Mozzartu važi još jedna – kvalitetni kadrovi privlače kvalitetne kadrove. U ovoj kompaniji neguje se podsticajno radno okruženje, pa ne čudi što u svojim redovima imaju i tri doktora nauka. Jedan od njih, Darko Krulj, na poziciju Mozzartovog direktora Analitike došao je sa 26 godina iskustva u različitim oblastima, a sreću je pronašao u industriji igara na sreću.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.