Koje su droge najdostupnije mladima na Zapadnom Balkanu i šta se najviše koristi?

Ostavite komentar


  1. Najgora droga je televizija. Svakodnevno te truju, drže u neizvesnosti, strahu, stimuliše neuroze, psihoze, agresivnost i traži celodnevno konzumiranje ili sledi kriza na suvo jer za ovo zlo lekova nema. Čuvajte se.

  2. Ovo je apsolutno netačno, najkorišćenija droga među mladima je alkohol, ili duvan u zavisnosti od statistike kao i svuda u svetu. Naravno samo zato što je alkohol legalan, ali je opet tako. Samo konstruktivni komentar, okej su vam novine:)

  3. ALKOHOL je opojna DROGA, alkohol opija i izaziva zavisnost.
    CIGARETE su opojna DROGA, utiču na svest i izazivaju zavisnost….
    Hajde da pričamo o opojnim drogama koje su dozvoljene iako su smrtonosne.. I o količini ljudi u Srbiji koji koriste ove OPOJNE DROGE, dakle alkohol i cigarete..
    Ove dve OPOJNE DROGE koje u proseku unište najviše života godišnje… Kad će one biti zabranjene!? Mislim ako se država i društvo zaista toliko brinu o lošim uticajima droga trebalo bi hitno zabraniti i te stvari zar ne…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.