Kokanović i Petković pušteni iz BIA

Ostavite komentar


  1. Protesti su unapred propali. Nema energije, nema kritične mase. Par hiljada ili par desetina hlljada kupljenih iz cele Srbije je mizerija. To je propala stvar i blamaža dela opozicije.

  2. „Nisu nas ništa ni pitali niti smo mi nešto rekli“. Pa sto su ih onda privodili , da ih zastrase ? Da zastrase narod na protestu ?

  3. Cuj ovo:- „Svi ovi prethodnici i kolege koji su išli da daju izjave u svojstvu građanina su zadržavani po dva, tri i četiri sata“, ukazao je Kokanović. Kojim povodom? Sta je to trebalo za tri ili cetiri sata da BIA odrzi predavanje ?

  4. Много битни ликови.Јадно је када сам себи дајеш до значаја.Пола Србије је било у тој установи па нису писали по новинама и кмечали.Вероватно су те питали да ли си задовољан добијеној кинти за имање.

  5. Zlatko Kokanović, koji je sada aktivan u udruženju „Ne damo Jadar“, ranije je pokazao interesovanje za prodaju svoje zemlje preko organizacije „Centar za razvoj Jadra“. Zajedno sa svojim bratom Zvonkom, potpisao je saglasnost za prodaju imanja na kojem se nalazi i jedna zgrada. Kada pregovori nisu uspeli, pošto rudnik nije bio planiran na delu gde oni poseduju zemljište, Zlatko je odlučio da se pridruži opozicionoj borbi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. i 11. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.