Kolarić na čelu Saveta Univerziteta u Kragujevcu

Ostavite komentar


  1. Opravdanu bojazan je pothranila činjenica da je desna ruka, bivšeg rektora, dekan Čanović priveden u Policiju zato što je organizovao lokalne kriminalce da pretuku profesora Medicinskog fakulteta. Ironično je da je napad trebalo da se odigra ispred zgrade suda. Nadam se da je javnosti malo jasniji oblik zloupotreba i kriminala na kojim je Arsenijević gradio svoju vlast u Kragujevcu. Iskreno se nadam da ce v.d. imati snage i smelosti da se uhvati u kostac sa svim posledicama rezima Nebojse Arsenijevica.

  2. Dakle slobodno glasanje pod nazorom policbije! Na delu ce biti policijska uprava.

  3. Jedino je dr prof Ivan, član sa medicinskog fakulteta tražio da se policija ukloni, kao i bivši rektor …. Koji je, bajdeway, makazicama sekao DLAKE IZ NOSA za vreme sednice

  4. Nikad, i nigde u svetu, se konstituisanje saveta univerziteta i izbor rektora nije vrsilo u egzilu i pod direktnim nadzorom policije. To se desilo na „slobodarskom“ univerzitetu u Kragujevcu u medijaciji penzionera Branislava Jeremica, koji je na sednicama Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje, ciji je podpredsednik, pokusavao da naturi svoje misljenje da rektor Arsenijebic mora da se sneni „jer je dobio partijski zadatak da po svaku cenu to mora da ucini“. Zamislite kakvi su ljudi ti clanovi saveta i kandidat za rektora Nenad Filipovic koji prihvataju da pod noge stave sve univerzitetske principe zarad nevaznih funkcija. Beda!! Bedno!! A bedani su i bivsi rektori Slobodan i Nebosa Arsenijevic, i bivsi prorektor Branislav Jeremic, koji su svojim bednim postupanjima i halapljivoscu doveli do propasti jedan nekad kvalitetan i poznat univerzitet.

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.