Kolektivni šizofrenik

Uvrede & podmetanja

Ostavite komentar


  1. Odlican clanak !
    Danas glasa Hrvatska. Oni stvarno imaju izbor izmedju dve jake opcije : HDZ i SDP. Mi u Srbiji nismo imali tu srecu : trku je trcao samo jedan konj

  2. Pokrenite korona-turizam. Testiranje na granici, dok se stigne do mora stizu i rezultati testa. Zarazene na izolovani deo plaze i mora. To bi bio luksuzni aranzman, bez guranja na plazi. Mnogi bi bili spremni dobro da plate za takvu uslugu. Bolje voziti se klimatizovanim automobilom nego isto toliko cekati ispred kovid ambulante. I uz to ne budu testirani adekvatnim testom.

  3. Na ovom primeru se odlicno vidi da niti su Hrvati niti smo Srbi a sigurno niti ostali juzni Sloveni (panismo valda zapadni Balkanci) nesto posebno nego bas svi slicni i to ne samo sada nego kroz vekove. Uspeli smo sami sebi da odsecemo grane na kojima smo uspesno sedeli e pa sada smo opet nista! Nismo mi slucajno najnerazvijeniji deo Evrope. Ima tu bas debelih razloga zasto! nemacka poslovica kaze: Jednom rece tacka, htela bih i ja da nesto postanem, nadu se i postade nula! To nam je nazalost sudbina s vlascu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.