Koliko RFZO plaća PCR testove i potrošni materijal?

Cene višestruko veće od realnih

Ostavite komentar


  1. Slučajno sam upoznat sa situacijom u RZFO, ona se pogoršava iz godine u godinu i ovo nije nikakvo iznenadjenje. Ova institucija je bukvalno štetna po gradjanstvo. Njihove odluke su često komične i nemaju veze sa strukom.

    1. Dok zivimo u mafijaskoj drzavi i neznamo sta koliko kosta,a sve placaju iz nasih đepova.Kad se svi mafijasi ugrade u svoj deo to je ta cena testova.

  2. Samo da nam predsednik bude živ i zdrav i da živi 100 godina.
    Da posle suđenja doživi duboku starost u nekom zatvoru.

  3. Jesenas, na Torlaku sam radio PCR, bio je 6.000. Med sestra koja ne radila uzorkovanje mi je rekla da njih (Torlak) analiza kosta 2.200 din.. znaci harač je u septembru bio 3.800, odnosno bice 6.800.. Toliko.

    1. Do sad smo imali ljude koji znaju medicinske sestre kojeznaju koliko je ljudi umrlo u Srbiji. Sada se pojavile i medicinske sestre koje znaju po kojim cenama bolnice nabavljaju materijal. Kako napreduju, očekujem najezdu medicinskih sestara koje su IT stručnjaci, jer vidim da sve znaju. Još da ste pismeni, možda bih i poverovao.

  4. Dolaze praznici stizu gastarbajteri to teba iskoristiti.Verovatno kasnije cena ce pasti dole.

  5. Aleksandar Vucic vec nekoliko godina ne ponavlja recenicu koju je prvih par godina vladavine ponavljao kao papagaj. ‘Mi nismo lopovi’.

  6. Potrošni materijal je morao da poskupi jer farmaceutska mafija ili ko to već pravi uzimaju opasnu lovu od januara meseca na svetskom nivou. Povećana tražnja, deficit, pa pumpaju cene. Jednokratne nitril rukavice su koštale 4 din/kom a sad su 12 a u maju su bile 16 din.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.