Koluvija, Đukanović i Informer TV optužuju novinarku N1: Snimak pokazuje šta se zaista desilo

Ostavite komentar


  1. ovo nema nigde u svetu čovek je član vodeće stranke vodi neki takozvani odbor koji ima veze sa pravosuđem, eto sukob interesa i sad advokat i zastupa kriminalce sve u vezano, vezano sukob u sukobu interesa i sad, on brani nešto što se odbraniti ne može..nego dajete mu mnogo reklame u vašem listu..mnogo..

    podrška ovoj novinarki sa n1 ..svaka joj čast….

  2. Novinarka Ana Novakovic zasluzuje svaku pohvalu svih onih koji znaju pametno da razmisljaju za njenu profesionalnost i hrabrost da dude profesionalna u drzavi koja nije pravna a zove se Srbija.Sto se tice Djukanovica trebao bi da nauci da pocrveni i povuce se u misju rupu i ostavi advokaturu jer je po nikakvom osnovu ne zasluzuje.

  3. Jedva čekam dan kada će da počnu zakoni da važe,gde li če ovaj buldožder SNS-a da utekne,možda je obrazovan ali glup jer misli da će to njihovo večno da traje,ostaće večita enigma kako je moguće da je AV posle toliko zla koje je naneo Srbiji i dalje tu gde jeste,nije sklonjen a ima toliko toga ružnog,kao recimo klanjanje Klintonu i poklon od par miliona dolara za bombardovanje Srbije i pobio onoliko ljudi,staraca žene i decu u bez ikakvog razloga..

  4. Direktno Đuki treba uruĉiti tužbu za klevetu povodom direktnog izveštavanja novinarke. Sa „advokatima“ samo preko advokata uz odštetni zahtev.

  5. Uvazeni „advokat“ koji ne bi odbranio vozaca koji je pregazio kokosku (da nije u svim sudskim organima) i poznati „poljoprivrednik“ kome posebno dobro idu egzoticne kulture u akciji skretanja paznje sa ocitog odijuma naroda pred sudom protiv „poljoprivrede“ i snazne podrske policajcu. Providno, ali zabavno.

  6. Snimatelj je obično fokusiran na detalj i ne vidi širu sliku, tako da je saradnja neophodna da bi se dogadjaj što bolje snimio.

  7. Elita,Djukanovic,Vucicevic kad bi smo se zezali,su jedni od krivaca sto se drzava Srbija nalazi na dnu dna a tu joj nije mesto.

  8. AV ulizice da je avion za beganje stalno spreman? Ali, nije veliki – može da srane samo mali brij šefovih ulizica. Mnogi će ostati na pisti i doživeti da nose prugasta odela. Ovde pominjani sigurno nemaju propusnicu za taj let.

  9. „Izdavanje direktiva je sigurno potpuno pogrešan termin“

    Nije za nekog čiji se rad sastoji ili u praćenju direktiva koje mu je neko „iznad“ izdao ili u izdavanju direktiva onima „ispod“

  10. Ovo je samo još jedan u nizu svakodnevnih primera kako se javnost sluđuje masovnim bombardovanjem neistina, bez obzira koliko one bile apsurdne i lako proverljive. Za iznošenje istih vladajuća elita i njihovi sateliti ne snose nikakve posledice, te to koriste zarad kreiranja javnog mnjenja koje im odgovara. Ide se po principu, sto puta izgovorena laž postaje istina, te je neophodno svakodnevno ponavljati propagandu kako bi se ona održala. Jedino što preostaje žrtvama propagande je da se brane, ali do koliko ljudi će istina zapravo doći, kada propagandni mediji poput Pinka i Hepija imaju nacionalnu pokrivenost?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.