Koluvija pravi kanabis rakiju 1foto (BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIĆ)

Na onlajn prodavnici, na sajtu preduzeća „Jovanjica nova“, registrovanog za nespecijalizovanu trgovinu na veliko, osvanula je ponuda proizvoda – rakije od kanabisa.

Iako proizvodnja i prodaja proizvoda od industrijske konoplje nije zabranjena, ono što ovde „upada u oči“ je činjenica da se prodajom rakije od kanabisa bavi firma u vlasništvu oca Predraga Koluvije, optuženog da je vođa organizovane kriminalne grupe za proizvodnju droge, piše N1.

Jovanjica – spoj tradicije i inovacije“, stoji na prvoj stranici sajta preduzeća Jovanjica nova.

U ovaj slogan uklapa se i moto pod kojim se promoviše rakija od kanabisa – jedini proizvod koji se nudi na prodaju na internet stranicama firme.

Značenje dizajna na flaši će vas totalno oduševiti – etiketa ima dvostruku simboliku sa tradicionalnim spojem dvoglavog orla i lista kanabisa“, poruka je sa društvenih mreža kojom se promoviše rakija od kanabisa, uz napomenu da je „najbitnije da je sve legalno“.

Jovanjica nova je preduzeće osnovano pre nepunih godinu dana, 9. novembra 2023. U vlasništvu je firme Koluvija konsalting, osnovane godinu dana ranije – u septembru 2022. Kao jedini vlasnik upisan je Milan Koluvija, otac Predraga Koluvije, optuženog da je vođa organizovane kriminalne grupe za proizvodnju droge.

Predrag Koluvija je, naime, prvooptuženi u sudskom postupku poznatom pod nazivom „Jovanjica„, kao organizator kriminalne grupe koja je proizvodila i prodavala marihuanu.

Suđenje još traje.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari