Komarci koji prenose virus zapadnog Nila otkriveni u Pančevu

Ostavite komentar


  1. Tacno je da ove godine prskaju komarce cesto.Al ostaje pitanje cime prskaju???Smanji im se broj al oni sto ostanu su mnogo agresivniji.Ranijih god posle prskanja smo bili mirni izvesno vreme tj nije bilo komaraca.Sada ima ih uvek koliko god da prskaju.Avion je zakon i dokle god se ne isprska grad sa okolinom nema resenja..

  2. Mister No je u pravu, u ovakvim slučajevima kada vremenske prilike pogoduju razviju insekata treba proskati iz vazduha, možda je mali pajper sasvim dovoljan ;).
    KO prati svetske statistike zna da od svih životinja komarci su odgovorni za najviše smrttnih ishoda kod ljudi, tako što prenose razne zarazne bolesti. Sa globalnim zagrevanjem biće ih sve više i više, tako da je potrebno da se ponovo razmotre dosadašnje mere borbe protiv njih. Treba više i učestalije prskanje sa jačim insekticidima

  3. U austriji i nemackoj za 3 godine nisam videla jednog komarca a ovde ne mozes da prodjes kroz park a da te ne izujedaju. Samo slusam opravdanja kako su prskali i kako to ne bi bilo dobro za eko sistem. A za sta je dobar pun grad zarazenih komaraca?

  4. Komaraca koji prenose virus Zapadnog Nila ima u Somboru.
    Ja sam sa detetom od tri godine u bolnici i potvrdili smo da je zaražena tim virusom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.