Komatina: Nigde nisam video da grad poput Zrenjanina nema vodu

Ostavite komentar


  1. Ovaj geolog treba da prodje Vojvodinom pa će videti da skoro nigde nema ispravne vode za piće, samo što je to u Zrenjaninu konstatovano zvanično a u drugim gradovima nije.

    1. Dobro sam upoznat sa stanjem po pitanju vodosnabdevanja u Vojvodini. Savetujem da pogledate knjigu Podzemne vode Srbije, u njoj ćete naći odgovor na pitanje.

      1. Verujem da ste strucnjak u svojoj oblasti, samo ne vidim razlog zasto potencirati jedan grad u Vojvodini kad vecina nema ispravnu vodu za pice.

  2. Ja ne mogu da shvatim da Zrenjaninci toliko godina nemaju vodu za pice i da samo kupuju flasiranu vodu i cute.Pa koce da resava njihove probleme ako ne oni.Ej Vojvodjani sta se desava sa vama.Pa koliko ste flasirane vode potrosili mogli ste vodu iz Rumunije da uvezete

  3. Ima ljudino ima vode i te kako , samo treba odstraniti vodovodnu mafiju pa da vidiš čista i bistra, ali ima mnogo,mnogo filozofa koji sve znaju i u sve se razumeju a glupi i tupi.

  4. Pa Zrenjanin od 1998 nevladaju Zrenjaninci već oni koji gledaju kako da lično profitiraju,a narod čuti kao da su hipnotisan i.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.