Komercijalna banka, posle Rekovca, zatvara ekspozituru i u Batočini 1Foto: Wikipedia

Komercijalna banka je donela odluku da 28. januara zatvori svoju ekspozituru Batočina, navodi se u saopštenju za medije iz te banke.

Komercijalna banka je pre samo nekoliko dana zatvorila svoju ekspozituru u Rekovcu i uputila klijente na jagodinsku, piše kragujevački portal Glas Šumadije. Od sutra, banka zatvara i ekspozituru u Batočini, a klijente sele u Lapovo.

„Nakon pažljive analize ključnih kriterijuma poput potencijala geografske lokacije, projektovanih uslova na tržištu, profitabilnosti, ali i usled sve većeg interesovanja za digitalno bankarstvo i stalnog pada u poseti ekspoziturama, Komercijalna banka je donela odluku o zatvaranju ekspoziture Batočina”, navodi se u saopštenju za medije Komercijalne banke.

Klijenti i njihovi računi biće prebačeni u ekspozituru Lapovo. Svi ugovori, brojevi računa i platnih kartica ostaće nepromenjeni, a klijentima banke je i dalje na raspolaganju bankomat u Batočini, koji neće biti izmeštan.

„Želeći da im pomognemo da se što lakše prilagode promenama nećemo im naplaćivati troškove vođenja računa sve do 30. juna 2022. godine“, kaže se između ostalog u saopštenju Komercijalne banke.

Do istog datuma, klijentima će biti omogućeno da bez naknade uplaćuju novac na svoje račune na šalterima Pošte. Takođe, i pravna lica će na istom mstu moći da uplaćuju pazar po „povlašćenim uslovima“.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari