Komisija KC Niš proveravala tvrdnje o „nesavesnom lečenju“ hirurga

Direktor niške Klinike za anesteziju Radmilo Janković negira navode o propustima u lečenju doktora Miodraga Lazića

Ostavite komentar


  1. Svaka cast lekarima koji su u takvim uslovima i po tolikom pritiskom uspeli da izvedu epidemiju na razuman nivo..anesteziolozi su u manjku to svakako stoji a svi znamo da su oni suvo zlato trenutno i ne trebamo ih demoralisati ovakvim tekstovima. Podrska za anesteziologe, pred vama je tesko vreme

  2. Zapamtite, onaj koji nema sta da krije recice javno, ne nije bio ni jedan propust, tvrdim.
    Onaj koji laze i priprema pricu ceka da je pripremi.

  3. … ako hoćeš nešto da sakriješ i uništiš dokaze onda formiraš komisiju !

  4. Kako može komisija KC Niš da utvrdi propuste tog istog KC Niš? Valjda bi trebalo odrediti nezavisne stručnjake koji mogu da budu objektivni. Ovako, ishod provere je unapred osuđen na sumnju. Isto to je sa podacima o umrlim od COVID-19. Ako Batut ili neko iz vlasti utvrđuje propuste, ništa od svega. Valjda postoji bar jedan lekar u Srbiji koji ima integritet i poverenje svih da utvrdi činjenice, i snage da ih javno i nedvosmisleno saopšti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.