Komisija za istragu ubistva gardista bez ijednog sastanka

Iako formirana još u decembru 2016. da ispita okolnosti pod kojima su stradali Dragan Jakovljević i Dražen Milovanović

Ostavite komentar


  1. Potvrdila se izreka, ako nešto ne želim da se reši, formiram komisiju.

    1. SKUPSTINA IMA VAZNIJI POSAO DA RISTICEVIC, ORLIC, ATLAGIC I MARTINOVIC STO VISE OPLETU PO BIVSIMA A SVAKODNSVNO HVALE SADASNJU VLAST.
      KOMISIJE SU NAJCESCE OSTAJALE MRTVO SLOVO NA PAPIRU.NIJIH DUSA NE BOLI ZA TUDJOM DECOM!

      1. Mladi vojnici Dragan Jakovljevic i Drazen Milanovic su tokom svoje smene na strazi, imali nesrecu da vide Ratka Mladica sa svojim obezbedjenjem. Radi „sigurnosti“ lice iz obezbedjenja je pucao u glavu i jednom i drugom vojniku. Kada bi ovakva istina saznala, postavilo bi se pitanje formiranja tkz republike srpske u Bosni, ciji realizator i „oslobodioc“ je bio upravo „heroj“ R.Mladic, vec osudjen na dozivotni zatvor od Tribunala u Hagu.

    2. Ovaj Đilas je baš bahat i bezobrazan. Formirao je tu komisiju koja ništa nije uradila.
      Ili možda nije bio Đilas? Šta ako je to bio Jeremić ili Trifunović????

    3. Neposredno posle događaja u Karašu od samih gardista koji obezbeđuju to predsedniko atomsko sklonište sam čuo da se Jakovljević hvalio da čuva generala Ratka Mladića i da je zato ubijen a Milovanović je samo kolateralna šteta. Nebuloze o velikoj količini droge su neutemeljene jer su gardisti mogli biti povučeni kao što je npr. svojevremeno povukli policajca koji je obezbeđivao pećki kafić: „Panda“, ili, kada su ugasene kamere zgrade vlade i šef Đinđićevog obezbeđenja dao ostavku neposredno pred atentat na Đinđića.
      P. S. Gošenje kamera i nestanak hard diska sa kompjutera u kancelariji Olivera Ivanovića je sasvim druga stvar jer bi se otkrilo članstvo, donatori i pre svih tzv. Čuvari Mosta čiji je vođa bio upravo Oliver a ona je u kosovskoj javnosti označena kao paravojna formacija.

    4. Jadni roditelji, rodjaci i prijatelji ove dece. Da ne zasluzujemo ovu posast koja nam se desava, i mi bi bili jadan narod. Bas me zanima, ima li bilo ko od roditelja cija su deca stasala za vojsku da bi smeo da ih posalje na milost i nemilost Vulinu i onom psihopati. Ogadili su nam bre domovinu, patriotizam i cast. Hocemo li dragi glasaci jednom doci sebi?

  2. Vidi se da je Srbija jos uvek komunisticka drzava. Pa gde su sudije, advokati, tuzioci, zakoni demokratske pravne drzave, Ustav.

    1. Političari na vlasti i sve nadležne institucije su dirktni saučesnici u ovom zločinu zbog koga Srbija treba da nestane sa lica zemlje, ako to ne reši!

  3. Toliko o ozbiljnoj nameri ove vlasti da reši taj slučaj.
    A da, to me podseti, AV je svojevremeno svečano obećavao i da će u roku od odmah rešiti one 24 sporne privatizacije koje su izvršili žuti lopovi i pokrali grdne milione dok su bili vlast.
    I – ništa! Nula. Ćorak. LAŽ, kao i tolike druge!
    A ti „žuti lopovi“ što su, jel’te, „sve pokrali i opljačkali, a Srbiju doveli na rub bankrota“, ne samo da danas slobodno šetaju Srbijom, nego su i mnogi završili kod njega u stranci!

    1. Ih srece ti, sta sve nije taj obecavao, pa to je srpski patriota bre, on najbolje obozava srpski narod, pogotovo kad ima peneze, dolare ili evrice. Vucic je najvece zlo koje je Srbija do sada iznedrila.

  4. Tuse vidi razlika izmedu Srbije i recimo Malte ili Slovacke gde su ubistva nevinih ljudi po nalogu politicara imala smenu vlasti na narednim izborima. Srbi nisu zasluzili da budu evropski narod i zato nas svi i izbegavaju i ne treba da se cudimo da smo na losem glasu ne samo u EU!

  5. Postovani narode, nikada , anketni odbori i kojekakve komisije nisu resile niti hoce da rese neki slucaj, to je oduvek bilo zamajavanje naroda, jer institucije nece da rade svoj posao, i to svi znaju i svi se prave blesavi, samo pred izbore padaju kjekakva lazna obecanje, pa pogledajte ponovo serijal VLADALAC

  6. Kako bi se ponasali svi koji treba da utvrde istinu o ovim ubistvima da su u pitanju njihova deca?

  7. Slažu se kockice oko toga ko je zapravo pravi krivac za smrt gardista a to je današnja vlast.

  8. Ljudi, DANAS definitvno treba zabraniti, jer on jedini pise istinu i kao takav je opasan za sve organe vlasti u Srbiji, kojima je korupcija i laz najsvetije nacelo.

  9. Saznao sam ko su ubice, njihova imena objaviću sutra na konferenciji za štampu, a počinioci će biti uhvaćeni prekosutra.

  10. E ovako će da se osnuju komisije za Krušik, Jovanjicu i sve ostalo i te komisije će kao i ova da razreše te slučajeve ali kad bi se zezali.

Ostavite komentar


Društvo

"Simbolički ukor" Mađarskoj: EU sastanci ministara premešteni iz Budimpešte u Brisel 9

„Simbolički ukor“ Mađarskoj: EU sastanci ministara premešteni iz Budimpešte u Brisel

Visoki predstavnik za spoljnu politiku Žozep Borel saopštio je danas da će ;EU održati sledeće sastanke ministara spoljnih poslova i odbrane u Briselu umesto u Budimpešti, što je verovatno "simbolički ukor" Mađarskoj zbog njene "odmetničke" diplomatije u pogledu Ukrajine, prenosi Radio slobodna Evropa (RSE). Promena mesta sastanaka koji treba da se održi od 28. do 30. avgusta predstavlja udarac reputaciji Mađarske samo nekoliko nedelja pošto je preuzela rotirajuće predsedavanje Evropskom unijom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.