– Doniranjem kompjutera osnovnim školama na jugu Srbije želeli smo da pokažemo želju i spremnost da podstaknemo razvoj obrazovanja dece na jugu Srbije gde poslujemo sa velikim uspehom dugi niz godina. Naša je namera da i dalje nastavimo da ulažemo značajne napore i sredstva za unapređenje i razvoj ne samo poljoprivredne proizvodnje duvana u Srbiji već i njenog ekonomskog razvoja u celini – rekao j

– Doniranjem kompjutera osnovnim školama na jugu Srbije želeli smo da pokažemo želju i spremnost da podstaknemo razvoj obrazovanja dece na jugu Srbije gde poslujemo sa velikim uspehom dugi niz godina. Naša je namera da i dalje nastavimo da ulažemo značajne napore i sredstva za unapređenje i razvoj ne samo poljoprivredne proizvodnje duvana u Srbiji već i njenog ekonomskog razvoja u celini – rekao je Petrović.

– Zahvaljujem na velikodušnoj donaciji koja će našoj deci i omladini pomoći da imaju bolje i kvalitetnije obrazovanje i na taj način postanu deo savremenog i razvijenog sveta. Posebno cenim što je „Alajans Van Tabako“, kao velika međunarodna kompanija, prepoznala važnost ulaganja u osavremenjivanje školstva i edukaciju omladine – istakao je Šaip Kamberi, predsednik opštine Bujanovac. Na ovaj način kompletirana je oprema u informatičkim kabinetima u dve osnovne škole u Bujanovcu i Preševu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari