Predstavnici lokalne samouprave u Požarevcu predali su Komunalnoj policiji tri nova, specijalizovana vozila koja su namenjena što efikasnijem funkcionisanju ove službe.

Načelnik Gradske uprave Goran Milenković naveo je da ova vozila koštaju oko tri miliona dinara i da su adekvatno opremljena i označena. – Opremljena su neophodnim uređajima za obavljanje svih službenih radnji. Dakle, svetlosnom i zvučnom signalizacijom, reflektorom, GPS sistemom za navigaciju i praćenje vozila. Na propisan način su označena i obeležena. Ključeve novih vozila načelniku Komunalne policije Nebojši Lukiću uručila je zamenica gradonačelnika Vukica Vasić.

Lukić je rekao da su zbog nedostatka vozila u prethodnom periodu komunalni policijaci bili onemogućeni da u pojedinim slučajevima pravovremeno reaguju. Preostalo je, pre svega, da se komunalnoj policiji obezbedi adekvatan prostor. Poslednjih nedelja obavljaju se radovi na adaptaciji objekta „Stari bulevar“ u kojem bi, prema dosadašnjim razmišljanjima, ova služba trebalo da bude smeštena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari