Kon: Broj pozitivnih PCR testova pao na osam odsto od broja prijavljenih

Ostavite komentar


  1. U broj „testiranja“ ulaze i oni koji su se izlecili u bolnicama, ali moraju da se testiraju, da bi bili otpusteni. Posto je, logicno, sve veci broj u pacijenata u bolnicama, oni ce ozdraviti ili umreti (postoji i treca mogucnost, koju ne bih komentarisao) – dakle, nuzno se povecava i broj „testiranih“ na otpustu iz bolnice, sto daje laznu sliku da broj testiranih, a pozitivnih „opada“. Prakticno, po potrebi „rayblazuju“ broj novozarazenih. Hipoteticki, da jedan dan samo testiraju izlecene, mogli bi reci da su „pobedili epidemiju“, sto je, verovatno, vec primenjeno kao strategija, pred izbore. Drugo, IGNORISU se bolesnici sa teskom upalom oba plucna krila (sto je uslov za testiranje, tj. „definicija slucaja“), a koji su „negativni na koronu“. Pa, od cega oni boluju?! Zar ne vidite da imamo 4 puta vecu epidemiju obostrane upale pluca od „korone“? Da li je ta upala virusna upala pluca (to se zna po broju leukocita, ako je manji od 4 onda je virusna upala). Ako jeste virusna upala, a nije „ovaj virus“ – onda je „neki drugi virus“, ili je „ovaj virus“ mutirao. Zasto ih ne lece? Dakle, vidimo da postoji ocigledna mogucnost manipulacije, po bar dva osnova: prividna „statisicka“ slika, koja se kreira u zavisnosti – da li se vise testira izlecenih, ili novozarazenih i, drugi, skrivanje/ignorisanje broja tesko bolesnih, sa obostranom upalom pluca a koji nisu pozitivni – ispada da je jedino bitno da nisi „pozitivan“. To sto imas tesku uplalu pluca, to je tvoja stvar – idi kuci, pa se leci, da ne stvaras guzvu. Ako umres – to je prirodan proces… Zakljucak, posto nemamo uvid u stvarno stanje, ne mogu se dokazati ove tvrdnje, ili nemogucnost uvida sluzi da se ne bi mogle dokazati ove tvrdnje, a omoguciti manipulacija. Zato je bitno znati pravo stanje – dok ne bude prekasno, a bojim se da jeste.

    1. Apsolutno se slazem sa komentarom. Iskustvo bliskog prijatelja: nakon blage temperature javlja se u kovid ambulantu doma zdravlja- za danas nema vise testova. Zatim covek odlazi u kovid bolnicu gde ga pregledaju i testiraju. Upala pluca- PCR test NEGATIVAN. Hemomicin i kucno lecenje. Nakon 5 dana kontrola u domu zdravlja- snimak pluca: obostrana upala. Pregled u privatnoj ordinaciji- skener: obostrana upala pluca- hitna hospitalizacija. Obilazi bolnice i biva primljen u jednu od kovid bolnica. Testiranje- PCR test- NEGATIVAN. Popravlja se stanje, otpusten iz bolnice nakon 6 dana. Desetog dana nakon otpusta, radi test iz krvi- pronadjena ANTITELA! Tokom ove agonije i zbrke ovom coveku je 4 doktora reklo da ne boluje od kovida, a 4 je reklo: Ma ovo ti je kovid, nema sta!!!
      Na celu muku, jos jedna- posto nije kovid (?!) bolovanje 60%. Antitela? Ne priznaje se test na antitela vec samo PCR.
      Ajde sad da svi mi koji coveka poznajemo, verujemo kriznom stabu, PCR testovima i brojevima koje svakodnevno slusamo. Ma kako ih vidim na TV-u, prebacim kanal. Ajd sto nemaju pojma, to mogu da razumem- u celom svetu se malo zna o tome, a cesto su i saznanja kontradiktorna- ali sto svesno manipulisu, to ne mogu da progutam.

  2. „broj pozitivnih PCR testova pao na osam procenata od broja pacijenata koji se jave na pregled“

    Kon opet spinuje. Znaci 100 ljudi se javi na pregled, a na samo osam se uradi PCR i svi budu pozitivni i eto imamo samo 8% pozitivnih. Zasto ne saopsti procenat pozitivnih od broja uradjenih PCR testova?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.