Kon: Danas možda i više od 4.000 zaraženih

Ostavite komentar


    1. Eto , prilike za novu ( staru ) nagradnu igru…Ko pogodi , najprilblizniji broj novozarazenih , prioriteno dobija vakcine , …?! Cim stignu…! Pokrovitel j nagradne igre , naravno Telekom Srbije i Torlak Institut…

  1. Zahvaljujuci vucicevoj borbi za tkzv ekonomiju, i rad mafije.
    Dok struka i lekari cute ko sline.

  2. Doktoreeee,
    Zašto ovo radite????
    Gde su oboleli od gripa, kojih svake godine ima 50-ak hiljada sem ove godine?!?!

    1. Draga moja, da li vam je palo na pamet da je i grip respiratorna infekcija, koja se prenosi kapljicno. Sve ove mere za sprecavanje sirenja korone doprinose i sprecavanju sirenja gripa.

      1. @Leno, da li Vi to meni objašnjavate da je grip iskorenjen prvi put u istoriji,zahvaljujući merama protiv korone (koje su, uzgred rečeno, „neverovatno uspešne“ )?!?! Uspešna je samo panika, neznanje i strah koji Vam besomučno seju non-stop…
        Doooobro razmislite o tome, a i o tome šta se zbiva sa teškim hroničnim bolesnicima: dijabetičarima, kardiovaskularnim bolesnicima, bolesnima od karcinoma… Koliko li ih je ovih poslednjih meseci umrlo zbog neadekvatne medicinske pomoći..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.