Kon: Decu protiv virusa korona vakcinisati samo ako imaju hroničnu bolest

Epidemiolog Predrag Kon najavio je da će sutra biti doneta odluka o uslovima za početak školske godine

Ostavite komentar


    1. Onu čiji roditelji to žele. Lepo je čovek rekao. Najbitnije je da mi budemo protiv a ni sami ne znamo protiv čega smo, sve stručnjak do stručnjaka Vašeg kalibra.

    2. Ne znam odakle vam pade na pamet ideja @Slava i sa kojim se pravom Vi bavite procenom moje kalibraze.Nisam medicinski strucnjak ali ni nije potrebno da budem, da bih izrazio apsolutnu sumnju u Krizni stab i sve njegove clanove. Narocito u njihovog naredbodavca. Toliko, ne bih vas zadrzavao vise.

      1. Kladila bih se da vam je sumnja uža specijalnost i ako niste „medicinski stručnjak“, samim tim „kalibražu“ ste sami odredili. Toliko, uživajte.

  1. Deca su otporna, nisu otporna, možda su otporna. Prenose, ne prenose, možda prenose. Ići će u školi, neće ići, možda će ići. Živimo u Srbiji, ne živimo, možda živimo u Srbiji

  2. Toliko ste neistine izrekli u zadnjih nekoliko meseci i sad treba da verujem da su te vakcine dobre??? Ne hvala ne zelim tu vakcinu rizikovacu sa koronom sigurnije mi je.

    1. Vaše pravo i niko ne može da vam ga oduzme kao što ni Vi nemate pravo da javno kritikujete nekoga ko objašnjava potrebu za vakcinisanjem, ali…. nebi mi bili mi kad se nebi mešali baš u sve. Ako je ovaj virus svetska nepoznanica zašto pljujemo po čoveku i od kud nam pravo? Hoćeš-hoćeš, nećeš-nećeš ĆAO…

      1. @slava, mudri covece kako vec tvrdis da je virus svetska nepoznanica, kako je moguce da je vec napravljena vakcina? Nije identifikovan virus, sasvim je logicno nema ni vakcine? Iskompromitovani i korumpirani strucnjak bi trebalo da zna da vakcina nije sredstvo za iskorenjavanja (eradikacije) jedne zaraze, vec odrzava agensa u slobodnom prostoru?. Na kraju vrlo dobro zna da vakcina protiv klasicne influence, koliko je efikasna? Ali strucnjak je na posebnom zadatku, a za takve se opravdano kaze da su bez savesti, medicinske i opste etike i ljudi bez integriteta? Vama koji ste laki za manipulaciji, niko ne brani da se uzdate u takve Bezboznike i pespogovorno izvrsavate neljudske i sumanute preporuke? Vakcinacija protiv nepoznatog neprijatelja je pripremljena za marvu, pa izvolite me casite casa a usputno, maske nemoj da skidate i kad spavate?

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 9

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.