Kon: Javnost će dobiti objašnjenje, vlast o tome odlučuje

Ostavite komentar


  1. Ma naravno treba opravdati,, poverenje,, iz 2008 godine. Idi doktore u penziju i spaci Srbiju, a i sebe od daljeg blamiranja, ako je od tebe mislim da je dovoljno. A šta će biti sa narodom e to već se zna ko odlučuje, bilo to dobro ili loše. Narod sve to podnosi i trpi.

  2. Zadnja rečenica sve govori,a interesantno je da nije upotrebio celu frazu o napuštanju broda,nije smeo,ali je opisao nehotice stanje u kriznom štabu.

  3. Kakva vlast, takva i struka…!! Ama, bas svaka struka se kompromitovala…Eto , npr. bas oko proteklih poplava , mala, sracunata- omerta…??!!

  4. Jos malo strpljenja.Kinezi sve blizi vakcini.Sigurno Kon zadovoljan.Tada je i kraj svemu ovome.Samo se to ceka pa da bude sve ok.
    Nikako da se politicari izjasne hoce li biti prvi za primanje kineske od brata Sia ili prvo narod pa oni..Da budu revnosni ko za glasanje.Ne znam kako se i koliko zalozio za inkubaciju ili ti samoizolaciju svih politicara koji su bili u drustvu ovih +otkriveni.Izgleda samo narod treba uterati u tor.Ovo je narodna prica.Pisci je ne citaju.
    Kako mrtav covek siri virus?Virus zivi u celiji a ona umire kada se zivot zavrsi.Novi Pazar trazi 20 limenih sanduka.A i vec su sahranjivanj u njima.Bas mora u njima?Drveni nepouzdani?
    Pitam se,ako se bojimo mrtvog,u drvenom sanduku,dva metra ispod zemlje kako ce nas zastititi jedna obicna ,bilo kakva tkanina nazvana maskom?Naravno neatestirane.
    Cemu i gde sve ovo vodi?Dovoljno smo uplaseni da je ovo sada samo preterivanje.Unistiti malu privredu,domacu,a istovremeno dozvoliti rad stranaca je jasan putokaz.Vidim samo spregu Kriznog staba sa vlascu i SZO.

    1. Čekaj burazeru zar vakcinu nije spremio Gejts da je uturi svetu i zaradi milijarde? Otkud sad kinezi uskočili u biznis? Oni sve rade bratski i za džabe…oni su komunisti…stvorili su idealno društvo… radiš koliko možeš i uzimaš koliko možeš a za ostalo se brine komunopartija…šta ćeš bolji sistem za one koji se bave politikom da ne kažem politikanstvom.

  5. Da je bilo pravde, ti si trebao sa Tiodorovicem da nosis bukagije zbog afere sa Novartisovim vakcinama 2009-e godine, a ne sad da ponovo sludjujes ljude. Svirao bi ti meni muziku, ali u zatvorskom orkestru.

  6. …. dobar je u odnosu na svoju generaciju, oni su još više izlapeli !

  7. Unapredjenje u cin pukovnika Kon je dobio kao avans za precutkivanje istine i muljazu izjavama, sto on svakodneno revnosno i radi.
    Nego, zar nije za Vidovdan bilo planirano deljenje ordenja clanovima kriznog staba? Ostace bez toga, a bas su se trudili za interese SNS-a.

  8. Ama kako mogu bilo kakvi podaci o koroni biti nedostupni lekarima u – Kriznom štabu? Ko ovde koga zaje….ava? Ovo je direktno priznanje da nisu kompetentni! Ako nisu, šta uopšte traže tamo?

  9. U tom i jeste problem što o ovim stvarima odlučuju političari a tzv. „struka“ ćuti i klima glavom.

  10. Pratila sam sinoć „Utisak nedelje“ i moj najjači utisak je da sam u kriznom štabu mogla da sedim i ja iako nemam veze sa medicinom, da svakog dana pročitam ono što mi serviraju službe iz vlade Srbije, uopšteno odgovorim na par pitanja, izbegnem ona škakljiva, preporučim samozaštitu (maske, distanca, pranje ruku), uredno primim honorar, eventualno i neko nazovi odlikovanje, za poslušnost, povremeno, ako me prozovu za nešto „zapretim“ ostavkom, i… to je to. Samo, ja nemam obraz-djon i ne bih mogla toliko dugo da izdržim u tom okruženju lažnih stručnjaka, a stvarnih politikanata.

  11. Pa sta ste vi u kriznom stabu? Marionete, krpe za brisanje poda ste. Za nerad i neodgovornost primate pare. Kao papagaji ponavljate istu pricu
    Da ste casni ljudi svi bi dali ostavke i ne bi maltretirali ovaj narod. Nemate ni srama ni obraza. Zaboravljate na zakletvu koju ste dali. Sad vam je Hipokrat Vucic.

  12. Mogao bi Kon ( namerno ne koristim ni titulu ni „gospodin“) nekad, ako je u prilici, da pročita nešto od misli Patrijarha Pavla. Na primer, da brodovi ne potonu zbog vode koja ih okružuje, već zbog vode koja uđe u njih . NEMOJTE dozvoliti da ono što vas okružuje uđe i vas i povuče vas na dno. Sramno je da obojica pripadaju istoj naciji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.