Kon: Jedan odsto Beograđana nosioci zaraze

Ostavite komentar


  1. Ovog coveka kao i vecinu clanova tzv. kriznog staba treba pod hitno uhapsiti zbog sirenja panike

    1. Još pamtim 2009.i ovog koji je propagira vakcine, i šta je bilo sa svinjskim gripom, ništa a vakcine bacili, i sad je sve jasno. Nije njemu do nas već do njegovog interesa, pustite nas više da živimo normalno

  2. Mičite ovoga više sa njegovim izjavama. On je jedan od najodgovornijih, ako ne i najodgovornijih zbog ovolikog broja zaraženim, s obzirom da nisu, a morale su, da budu preduzete mere zaštite od korona virusa. On sluša svog i Vulinovog vrhovnog komandanta, a ne struku, čiji su pripadnici u velikom broju tražili njegovu smenu.

  3. A jel mogu svi da začepe i da stave maske preko tih koronara, jedno dve nedelje?
    Da tu dilemu rešimo. Za sebe.

  4. Bezbroj nelogičnosti doktor Kon izrekne svakog dana,brojke nepotkrepljene istraživanjima i to vređa inteligenciju ljudi.Tako je i u drugim zemljama.Poznato je da su u Nemačkoj uvedene stoge mere radi naglog skoka obolelih od korone.Jedna naša medicinska sestra koja radi u nemačkoj bolnici je rekla da je u okviru bolnice u kojoj radi,odeljak predvidjen za lečenje kovid pacijenata potpuno prazan.Ali to niko ne može da vidi,jer su posete zabranjene

  5. Bože,spasi nas od ovog čoveka,alo,dokle bre da plašiš ovaj narod,malo li nam je svega ovog.

  6. To što priča „ima logike“. Zašto? Pa epidemiolozi nisu kliničari, i njihov „posao“ se najviše oslanja matematičke formule, tako da je izjava matematički blizu. Ali… Ja zarađujem 100.000 dinara, a neko 20.000. Matematički mi zarađujemo (prosečno) po 60.000 dinara. Tačno, ali u stvarnosti ne živimo ni približno prosečno. Tako da Kon ništa nije slagao, ali je to što je rekao teško dokazivo kao činjenica osim ako se ne uradi 3.000.000 PCR testova u Beogradu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.