Kon: Menjanje stavova SZO o maskama posledica najnovijih istraživanja

Ostavite komentar


  1. Kakav sad fejsbuk dodjavola ? Malo mu sto trabunja svaki dan gde stigne i on i ko stigne . Cemu sluze konferencije za stampu kriznog staba, ako to vise uopste postoji ?

    1. Po kom osnovu je iopšte i formiran taj Krizni štab. To je nelegalna grupa, a pojedinci koji ga čine nisu priznati stručnjaci epidemiolozi. Lupaju ko Maksim po diviziji, a sve to na teret budžeta!

  2. Koje istraživanje m vam ga lažovske na kutiji od maske piše da ne štiti od kovida 19 hirurzi nose duple maske. Kinezi su iskorenili virus jer su sve sistematski odradili zarazeni kontakti izolacije karantini i kinezi nose maske jer su disciplinovani i žive u komunizmu a vi bi ste malo demokratiju a malo komunizam kad vam odgovara. Jeste nemaju zaraženih u opšte nemate prestavu dal jedno sa drugim ima veze. A kod nas krenulo lepo pa jbg izbori i proslava istih pa jbg derbi pa jbg splavovi pa jbg kafici pa jbg pa jbg mora inostranstva pa vežbe sa 3000 vojnika u šatorima a na sve to vi više ne radite kontrolne testove već puštate obolelog na reč: imaš simptome nemam što se nas tiče ti si izlečen nema potrebe da radiš kontrolni test e u tome je razlika izmedju nas i kineza nema sanse da bi pustio nekog na ulicu iz izolacije a da mu nije rađen kontrolni test a nikakvo jbn istraživanje nije napravljeno dilberi.

    1. Na kutiji pise da maske ne stite od Covida jer: ako se razbolite ipak, mogli biste da tuzite i dobijete u Americi milionsku odstetu. Osim toga, nije dovoljno da samo vi nosite masku, nego svi oko vas i jos se mora drzati odstojanje. Kad je to ispunjeno opet mopzete biti u onih 1 % koji i pored svega oboli. A i tada ce vam verovatno klinicka slika biti mnogo slabija, jer je manje izazivaca dospelo do vas. Mislim da je 99% sansi da se ne razbolite prilicno ubedljiv podatak i da se trebea drzati preporuka. Sa svim ostalim sto kritikujete , slazem se u potpunosti.

  3. Više nema ni smisla komentarisati ove gluposti. Možeš nositi 5 hirurških maski, džabe. Ne štite od kovida, piše na pakovanju. Ako se prenosi aerosolom ni 3 km daljine ne vredi. I na kraju PCR test za koji onaj koji ga je izmislio kaže da ne može da se koristi za testiranje, odn ne može da vam kaže jel imate ili ne neku bolest, virus… Iz svega toga se zaključuje da sa ovim virusom očigledno postoji neki globaalni plan da se unište ekonomije. A zašto… E to je pravo pitanje

Ostavite komentar


Društvo

Kolika je cena francuskih Rafala za Srbiju? 10

Kolika je cena francuskih Rafala za Srbiju?

Prva evropska država izvan NATO saveza i deveta u svetu koja će imati francuske borbene avione Rafal. Biće to Srbija kada se realizuje ugovor potpisan tokom nedavne posete francuskog predsednika Emanuela Makrona Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.