Kon: Ne može se očekivati da se u Evropi poveća broj zaraženih kovidom, a da to zaobiđe Srbiju

Ostavite komentar


  1. Zli gavran kon samo nas plasi zatvara truje…Necu bre da se plasim !!! Stitimo se koliko mozemo i napred u pobede nastavi li se ovako nece biti dobro u narodu samo iskra fali da eksplodira toliko je napeto.

    1. Najozbiljniji čovek! Niko ga ne sluša svi rade po svome. Jednostavno reč disciplina u našim krajevima nema nikakvo značenje.

  2. Ako Vlada odluci virus ce nas zaobici, ali ako Vlada kaze da treba ici sa visim ciframa tako ce i biti. Gospodine Kon na vama je samo da procitate brojke i to je to.

  3. A śta treba još da uradimo? Ovaj nas samo truje. Hajde da dobijemo preporuku ili bolje naredbu da ne dišemo. Stvarno više nema smisla

  4. Zaista Gospodine Kohn . a ko to ocekuje?? Nije uvredljivo ali – Govorite Usta Da Niste Pusta. Kao i ONAJ govoriti,govoriti i STALNO govoriti. POBOGU!!!!

  5. Aman čoveče, ako znaš za Boga mislim da si prevršio svaku meru, kako ne vidiš da nisi bitan, predaj papire za penziju, vreme ti je. Mi kao da živimo u 19veku tako se obraćaš narodu u Srbiji. Sramota.

  6. Ne može se očekivati da u Evropi svi lepo žive, samo smo mi u „zlatnom dobu“.
    Ne može se ni očekivati da policija po nalogu tužilaštva pretresa, privodi i gradi slučaj protiv bivšeg i sadašnjeg ministra zdravlja, bivšeg premijera i članova kriznog štaba kao u Francuskoj. Niti se može dogoditi da se ovde struka i politika najzad opamete i rade u ime i korist naroda.

  7. Zašto i čemu potreba da se ovaj čovek onalovažava i vređa??? Jel to isti princip kao i kod politike, izaberu ovce sebi jednog čobanina pa im je sve i svja??? Aman, sve što je do sada rekao je bilo na osnovu proverenih informacija koje je imao. Sve mere koje je do sada preporučivao su u najmanju ruku razumne i logične. Ukoliko hoće svako da se pravi pametan i radi po svom, izvolite, ali je osnovni red da se potrudite da druge, naročito najugroženije neugrožavate! Zaboravio je samo da napomene kao prvu stvar u preporukama, pre maski i distance, ljudi dajte malo kućnog vaspitanja i osnovnog reda…

    1. Peco, ti li si? Ne jedi se, bice zatvaranja kad sve ovo prodje. Ali samo za tebe strucnjace. Poduze zatvaranje i izolacija.

      1. Hahaha, nisam Peca, niti dr., Milos sam. Ako ti je do zatvaranja, zatvarajte se, tako je najlakse. Danas, sutra, kada god…
        Ko je kriv, ko je kriv…(Bure Baruta)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.