Kon: Obezbedili smo šest miliona doza vakcina

Ostavite komentar


  1. Друже Коне фала ти пуно, ја не знам шта би ми телетабиси без тебе.

  2. gde je tih 6 miliona.Da de ne uclanjujem u sns ako moze ovako da se dodje na red

  3. Zasto ste kupili toliko i sa cijim parama? Zasto ne kazes “kupili smo sest miliona doza sa narodnim parama i ako nece biti vakcinisano ni milion ljudi”? Tako ste kupili i Novartisove vakcine 2009-e i bacili ste vise od 2.000.000 doza-u stvari ste bacili pare gradjana Srbije. Vi ste za zatvor odavno, a pogotovu sada zbog cele price oko korone. Iskreno se nadam da cete uskoro odgovarati zbog udruzenog zlocinackog poduhvata protiv gradjana ove zemlje.

  4. Pohvalno I lepo … verujem da je i tacno; prizeljkujem da vidim Dr. Kona da pravilno nosi masku. Juce iz svog auta posmatram putnike u busu GSPa I vidim dvoje kako nose maske isto kako I pomenuti doctor a jedan nema masku. Bas se pitah sta bi ti putnici odgovorili na pitanje zasto NE postuju talon I da li bi odgovorili Mozda… pa i Kon nosi tako !!!!? Zasto pojedini gradjani nemaju postovanje I empatiju prema drugima a I svest da mogu da zaraze one oko sebe upravo u takvim okolnostima !!!

  5. E moj dr Kone sad i u hit tvitu gostujete.Imate li vi neku meru ili idete sa tv na tv.Svaki put dajete oprecne izjave.Da ne bude sa ovim vakcinama kao sa onim prethodnim?

  6. CIJA JE OVO MATEMATIKA
    6,5 miliona plus 11 ,do sada stiglo oko 1,5 ,to je 19.000.000. Znamo da maloleletna lica ne primaju,a to je 15% .Znamo da u Srbiji trenutno boravi oko 5,5 miliona minus maloletni ,minus oni koji ne zele da prime ,jednako je cca 4.000.000 x 2 doze=8.000.000 doza.Ma najjaci smo!!

  7. Evropske i „velike zemlje“ ne vakcinišu svoje stanovništvo vakcinama proizvedenim(i nedovoljno proverenim) u Kini i Rusiji,tako da na tržišto tog tiha vakcina ima koliko hoćete.

  8. Direktno od proizvođača ili preko posrednika? Ako je preko posrednika, ko je posredovao? Koliko su nas koštale i koliko su ih druge zemlje platile? Da li je neko i ko dobio poklon skuplji od zakonom dozvoljenih nekoliko stotina €?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.