Kon: Objektivno više nismo u epidemiji korona virusa

Ostavite komentar


  1. do izbora će biti kao da je nikad nije ni bilo u Srbiji. svaka ti čast, ovo ti je baš trebalo na kraju karijere.

  2. … subjektivno, verujem samo Eliotu Nesu (Nestoroviću) on vam je razbio knocept izolacije cele nacije na duže vreme, da ne beše Nesa mi bi bili u policijskom času još neku godinu!

  3. ja cu nastaviti da pijem indijski tamjan za prevenciju u svakom slucaju, nebitno sta se izjavljuje

  4. Epidemija je počela jednim obolelim. Ili možda 3-4. Juče beše tridesetak. Što znači da ih stvarno ima bar 100. Zašto oni nisu problem? Ne mogu da zaraze hiljade? Gde je greška?

  5. Jovan 01. juna 2020. u 11.07 Vaš komentar čeka pregled. Ovo je predpregled, vaš komentar će biti vidljiv nakon što je odobren.
    Kakav sinhron u ponedeljak na sabajle ! Tri cinovnika „struke“ , dva na RTS-u jedna na tv pinku u glas o virusu kao o vremenskoj prognozi. Odista jeftino i bedno ! Da bednije ne moze biti .

  6. E, najzad da i dr.Kon izjavi ohrabrujuću vest.Sada mi je
    lakše !

  7. Pandemije prošla? Koliko ima još inficiranih, par hiljada!! Igrate se Boga i Đavola, čiste laži!!

  8. Kod njih je veoma diskutabilan pojam objektivnosti…Ja ću i dalje da se držim alternativnih preporuka žvaći đumbir, kadi kuću tamjanom, jednu rakiju posle vožnje prevozom, kurkumu i OPC u slobodno vreme, beli luk za ručak i uživaj na Suncu zbog vitamina D…a oni nek primenjuju njihove preporuke i razne boce!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.