Kon: Ovo je borba na dugi tok, nema govora da će nas virus napustiti

Ostavite komentar


    1. Svi u Evropi i svetu se krste da su jedino u Srbiji dozvoljene utakmice sa publikom.
      To sigurno nije zbog ekonomije, doktore Kon.

      Vama na dušu i ovaj pakao kroz koji prolazi naš Novak, ni kriv ni dužan,
      to vam nećemo oprostiti.

      Biće da nije bilo postepenog popuštanja mera zbog izbora.
      Sad gledajte sunovrat zdravstvenog sistema Srbije.

      1. Novak podrzava antivakcinisanje nepotkrepnuto ni jednim jedinim istrazivanjem. Imunitet krda za koji se on zalaze je nemoguce postici sa vecinski starijom populacijom. Novak je svojim stavom pokazao veliku nepromisljenost.

  1. Cenim doktora Kona, ali ovo je bilo poznato na samom početku epidemije, odnosno pandemije. Mislim da se neki doktori u Kriznom štabu moraju daleko profesionalnije ponašati u predlaganju striktnih mera. U protivnom imaćemo koronu u nedogled.

    1. Pa kovida će do pronalaska vakcine stvarno biti u nedogled. Treba se prilagoditi i preživeti do spasonosne vakcine.

  2. Otkud znas kad svaki dan ponavljas da vam je ovaj virus potpuno nepoznat?

      1. Niste mi jasni.Svi imaju blage simptome cak znam i osobu da koksakijem i kojoj je koksaki unistio srce,perikarditis miokarditis itd.Zakacila koronu i ima samo blage simptome.I vibi da zatvarate sve .Od cega ljudi bre da zive!Dici ce se ljudi,jer nemaju novca!Masovno ce doci u Beograd da protestuju.Pisem iz unutrasnjosti

    1. Kad već moramo da nosimo maske nigde ni reči o onim višekratnim maskama sa hepa filterom. A ove što ne štite od korone one su mnogo skupe.

  3. „vraća“? Taj virus nije nikuda otišao, pa da se vrati. Vi ste pomogli AV da organizuje izbore, pa ste kazali da je virus „otišao“!

  4. Prvo i osnovno pitanje je zašto ste se razgraktali tek posle izbora?Odgovor je opšte poznat.

  5. Budući da ste unapređeni u viši ćin ,aktuelne vlasti , vi niste kredibilni a u istu ruku ni osoba sa moralom , da nam govorite kako treba da se ponašamo zato nas molim ostavite na miru sa vašim saopštenjima . Pali ste na ispitu struke .

  6. Pištovani doktore Kon, kao jednog od najeminentnijih članova Kriznog štaba (u borbi protiv korona virusa) pitam Vas direktno, jasno i glasno: Da li su podaci koje je u javnost izneo BIRN istiniti ili lažni? Molim Vas da građanima Srbije to u svom sutrašnjem obraćanju preko Fejsbuka isto tako direktno, jasno i glasno odgovorite. Ako su ti podaci lažni, da li ćete podneti tužbu protiv odgovornih u BIRN jer to tada zaslužuju vređajući Vas i ostale kolege u Kriznom štabu, a bogme i manipulišući najstrašnije sa uplašenim građanima Srbije. Ali, ako su ti podaci tačni, da li ćete Vi i vaši kolege iz Kriznog štaba priznati da ste zabrljali i izdali medicinsku struku, izviniti se građanima Srbije na podaničkom ponašanju prema vlastodršcima, pokriti se ušima i nestati iz javnosti! Nema Vam trećeg – ili je laž ili nije! Nemojte nam samo mudrovati da ja kao ni svi građani Srbije ne razumemo različite metode prebrojavanja, ne razumemo se u statistiku, u matematiku, u viruse, vakcine (koje ste Vi onomad vrlo stručno i ekonomski isplativo nabavili za Vaše građane Srbije), karantine po sajmovima i sportskim halama, respiratore (o čemu ni Vaši kolege ne bi ništa znali da im nije javno objašnjeno od strane onoga koji sve najbolje zna). Građani Srbije žele i zaslužuju samo da znaju da li su brojevi bolesnih i umrlih tokom prvih meseci trajanja pandemije kovid virusa u Srbiji, a koje nam je Krizni štab iznosio, tačni ili netačni! Hvala Vam unapred na iskrenom i preciznom odgovoru! Uz najlepše želje za odlazak u zasluženu penziju i za što duže uživanje u njoj, s poštovanjem i srdačno Vas pozdravljam.

  7. Ono kada je struka bruka.
    Doktore pozdravite nove komšije u BW.

  8. A kad će aplauzi medicinarima „na prvoj liniji“ i šerpovanje? Dosadno uveče bez ovih detinjarija. Onaj ko je izmislio lupetanje u šerpe nije ni malo drugačiji od onoga ko je izmislio „Aco Srbine“. Umesto da se organizuje pametan otpor, bacači magle izmislili (koja neobuzdana, takoreći, visokoumetnička uobrazilja), kao najrevolucionarniji poduhvat, lupetanje kutlačama u posuđe. Majstori zabašurivanja nesreće i nezadovoljstva narodnog. Smišljeno odlažu drešenje načisto zamršenog društva. Za čiji ćar?

  9. Lepo su vam kineski lekari pre odlaska rekli da se i struka opustila u Srbiji.
    VRATITE NAM LEKARE IZ KINE!
    Dok su oni bili tu sve je bilo pod konrolom.

  10. Doktore, Vi ste doktor?!? Profesionalac. Budite to! Sto u cemu vi svesno ucestvujete nisi i svoje konsekvence. Koja ekonomija??? Gde nam je??? Koja drzava??? Nasa!!! Gde nam je??? Ovo sto imamo, i sto vi pricate je “ oce ladi, nece ladi…” kuneska gubernija! Nema tu ni drzave ni doctora Kona, samo gomila poltrona!!!

  11. pre izbora je virus nestao ,a minut nakon izbora je jaci nego sto je bio. jedino ste u pravu kada kazete da ne znate nista ali nista . diplomu ste kupili verovatno na buvljaku

  12. Nisi to doktore rekao pre izbora nego moze svadbe, veselja preko 1000 na otvorenom. Sta sad.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.