Kon: Podatak o 100 novozaraženih nije potpuno realan

Ostavite komentar


  1. Zasto se o virusima prica kao o svesnim bicima (pokusava da nadje nacin da predje). Virus cak nije ni bice, on nije ni ziv ni mrtav po prihvacenoj definiciji zivota.

    1. Bez obzira, on se ponasa u skladu sa pravilima koja se mogu tako opisati. I za vodu se moze reci da „trazi najbolji put“ – ona ga ne trazi svesno, ali naravno minimizuje energiju.

  2. Kad vam EU poveruje u brojeve i otvori granice, tad cu i ja da poverujem.
    Najsmesnije mi je sto traze emotivnu reakciju na totalno izmisljene brojeve – sad su izmislili maksimum pa svi treba da tugujemo, sad izmisljaju popustanje pa treba da se radujemo… Ajde.

    1. Juče su se botovi smejali Gospodinu Radovanoviću,kad sad Kon isto to kaže ali sa zakašnjenjem.

  3. Kako koju TV menja , on sve daje razlicite izjave . Dok dodje do RTS-a izjavice da virus nije ni postojao !!

    1. Radi očuvanja narušenog mentalnog zdravlja gradjana Srbije, ovaj korumpirani i izblamirani lik, ako i ole ima trunke morala i savjesti, ne bi trebalo da se pojavljuje u javnosti i da nas poštedi satanskih nameta i zadataka koje je dobio?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.