Kon: Situacija stabilnija, sad je neophodan poseban oprez

Ostavite komentar


  1. Zasto otvoreno ne kaze da je greska napravljena u Maju kada je pandemija stavljena pod kontrolu a onda naglo ukinute sve mere i da sada ne bismo smeli istu gresku da napravimo….Zasto je toliko tesko priznati da se pogresilo? Da li se plasi odgovornosti?

      1. Recimo nemci , što se njih tiče korona ne postoji , sve je velika prevara , i milion i 500 hiljada lnudi u Berlinu su to jasno rekli na ulicama!!!

    1. Mislim da ne razumete. Nije napravljena greška, to se prosto tako radi. Kad se smanji broj slučajeva, popuste se mere. Kad epidemija eksplodira, mere se zaoštre. I tako dok svi ne preležimo. Da se to tako ne radi onda ne bi postojali talasi (rast, pad, rast, pad…), zar ne? I ako je to greška zašto bi se to događalo i u uređenim zemljama (Nemačkoj), da ne kažem u celom svetu. Istina je da nam je dosadila frka pa tražimo krivca.

    2. Koliko se ja sećam baš je dr Kon, više puta, u svojim obraćanjima javnosti, IZRIČITO, izjavljivao da je ovaj virus nepoznanica, da se ponaša neuobičajeno i da naš Krizni štab prati instrukcije SZO. Ne razumem o kakvoj se grešci radi, za koju bi ovaj čovek, ili bilo ko iz Kriznog štaba trebao da odgovara? Dok su vanredne mere bile na snazi svakodnevno smo prisustvovali „baražnoj paljbi“ protiv tih mera, koju su ispaljivali ovi koji se danas upinju iz petnih žila da dokažu kako ih nije trebalo ni ukidati?! Niko ne navodi neodgovorno ponašanje ljudi, koji kao samoubice rade sve baš suprotno od preporuka kriznog štaba. Niko ne može da zaustavi pandemiju osim nas samih, svojim odgovornim ponašanjem. Pa ne očekujete valjda od dr. Kona da Vam stavlja masku na lice ili, da kontroliše kako ste se ponašali tokom dana?!

        1. Zar niste čuli /preko društvenih mreža/ da vam vakcinom, ustvari, ubrizgavaju razne supstance kako bi vas kontrolisali, pratili i uticali na vaše odluke? U isto vreme uzimaju i vaš DNK?! Šta rade sa njim, još uvek mi nije jasno jer, na društvenim mrežama se još nije pojavila „proverena“ vest, koja bi odgonetnula ovu misteriju?!

  2. Jel se vi to pravite ludi na hiljade zahteva casniji h kolega i gradjana Srbije da se vise sklonite . I vi uprkos svemu i dalje pevate na mikrofon kao da vas boli uvo za sve to ? Sta se to dogodilo sa vasim karakterom, etikom i moralom gosin Kon, ako ista od navedenog posedujete ? Uzdate se u zastitu Vuciceve konjice i batinase pa ste mrtav hladan siguran u vasu poziciju. I eto vas svaki dan u medijima i vasa mila fotografija takodje. Ako su vas poturili da plasite ljude, izabrali su vas kao u Vucicevom kastingu za horor. Eto bas sam to hteo da vam kazem.

  3. Zasto bi bilo ocekivano da se krizni stab menja sa Vladom? Je l on u sluzbi Vlade?

  4. Hajde doktore recite nam pošteno koliko novca dobijaju članovi Kriznog štaba!?

  5. Nadležni, mislim na sve koji odlučuju ili predlažu mer suzbijanja epidemije korone, trebalo bi da se konačno zapitaju: ŠTAJE VREDNIJE OD LJUDSKIH ŽIVOTA. Nažalost u jednom trenutku je interes profita (svesno ili nesvesno) stavljen u prioritet i to je cena koja se sada plaća. Plaća se ljudskim životima, ljudskim zdravljem, ali i ogromnim materijalnim sredstvima.

  6. Strasno kako se u narodu uznegovalo pljuvanje obrazovanijih i humanijih od sebe. Sa komentara moram uvek da se vratim na pocetak teksta, da proverim da nije u stvari o nekom robijasu, ili bar sibicaru? Lepo i odavno gosn. Hari rekao rekao da je misljenje kao zadnjica. Svako ima svoje

  7. BAVLJENJE KRIZNIM STABOM,JE ZAMLACIVANJE GRADJANA.
    URADILI SU STO SU TREBALI.
    SADA JE PITANJE STA NAM SPREMAJU ILI OSTVARENJE ONOGA STO SU NAM SPREMILI.
    DR.KON ,UBEDJENA SAM DA ZNA,KAO I SA VAKCINOM PROTIV SVINJSKOG GRIPA.
    Mi smo samo konzumenti vesti koje nam serviraju.
    Ukidaju se slobode,stvara se vestacka inteligencija,kontrola pojedinca,…….

    KOJA JE TO VAKCINA,KOJA DOLAZI IZ “ NEKE ZEMLJE“ KADA SZO NIJE ODOBRILA NIJEDNU?
    DA LI CE SE NA NAMA “ DOBROVOLJNO“ TESTIRATI BUDUCE VAKCINE“?
    ZASTO NAJUMNIJI,,NEKORUMPIRANI CUTE( da li postoje?)
    DA LI CEMO BITI ZRTVOVANI,(kao sto smo kroz celu istoriju)ZA DOBROBIT COVECANSTVA?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.