Kon: Šokantno da deo zdravstvenih radnika odbija vakcinaciju protiv korona virusa

Ostavite komentar


  1. Ne,nije sokantno,ja sam radio u crvenoj zoni gdekiju ste vi doktore videli samo na vestima.Po 12 sati u skafanderu,prelezao koronu na nogama i takav radio,nije ima ko. To nije vam tada smetalo jer nije imao ko da radi. Nakon svega sto sam preziveo i potpuno sam zdrav ja treba da se vakcinisem?? Apsurd. Od vecernjih aplauzasoali smo na to da nam treba pcr test o NASEM trosku za 1 dan koriscenja odmora. Bravo doktore,hvala vam puno. Bruka i sramota,koja ste vi struka? Struka cega? Stidite se.

  2. Ali on ne priča o tome koja je korist od vakcinacije… A da je nema jasno je da taj promoter vakcina ne može da objasni koko smo to na 116. piku 193. talasa…

  3. Doktore dal ste bili na koncertima i utakmicama, dal ste bili u Businju i Užicu na mitingu svevišnjeg, u Guči…
    pa to vama nije smetalo a terate da se vakcinisemo treći put.
    Pa mnogo je doktore, održite lekciju preCedniku o opasnom virusu i nemojte nas vise plasiti jer će nam na kraju trebati i vakcina protiv besnila koliko ste nas sludeli.
    Vidim da vhu i vasem timu nista ne fali, virus vas zaobilazi

  4. Vremena i pogledi na svet se menjaju, Kon da se pridruži aktuelnim tokovima prfomene i u medicinskoj sferi, a ne da se ušanči u stare i zaostale medicinske dogme…. alternativna medicina će imati sve veću i značajniju ulogu jer savremena medicina ne uspeva da reši probleme u zdravstvu, a često ih i uvećava. Naviknite se na nove trendove, dinosurusi su davno izumrli, jer ih je pregazilo vreme…

  5. Ma ti prpomotori vakcine treba pohapsili u celom svetu njihovom promocijom vakcine skrivaju pravu istinu virus NEPOSTOJI VEC TROVANJE OD MILIJONA TONI BOMBI BACENIH PO SVETU etoje istina koju oni stite virusom

  6. Sokantno je da ti i dalje laprdas (evo, drugu godinu vec). Laprdao si i onomad, pa je na predlog tvoj i onog diletanta Tiodorovica i „vecitog“ (priznajem, mislio sam ne moze gore od njega – kad ono ima, Dr. Smrt) ministra zdravlja Tomice Milosavljevica uzeto skoro 2 miliona vakcina (bese svinjski grip?), a od kojih je iskorisceno oko 144000 – ako ne gresim. I niko bukagije nije nosio od vas trojice. I dosao si ponovo da baljezgas i trujes ovaj narod – zajedno sa onim drugim „umetnikom“. Fali vam samo Tomica Dr. za ponovni „trio fantastiko“. Ne bi me cudilo da preko istog idu sve ove vakcine i kampanja… Robija za gospodu!!!

  7. sokantno je da ova SNS vlast prva pravi pometnju u shvatanju ozbiljnosti pandemije koju su pretvorili u politicko oruzje.Sada se obracunavaju sa neistomisljenicima preko neozbiljnosti u prezentaciji ozbiljnosti pandemije.Zasto su i doktori antivakseri..valjda sto su na predavanjima imali manjak casova o virusologiji.
    Da li I JEDAN OZBILJAN VIRUSOLOG ODBIJA DA SE VAKCINISE.Ne naravno.Sada kada ce trebati decu vakcinisati,primiti trecu dozu kod vakcinisanih,kada u svetu vec donose zakone o obaveznoj vakcinaciji..kod nas predizborna kampanja sve to sprecava-ne talasaj dok ne osvojimo Beograd..i cudimo se ..ja ne

  8. Ako nas terate i preporučujete da je vakcina dobra i korisna, šta će vam potpisi pre vakcinacije.

  9. Kriznim štabu ovo stanje odgovara da što duže trajepandemija dobro su plaćeni za svoj nazovi rad ( volim ovaj režim plata ide a ja ležim). Predsednik AV vodi izbornu kampanju obećava sve što građani žele da čuju. Opoziciji vezane ruke zbog nepostovanja vlasti izbornih zakona a AV može da kleveta i laže.

  10. Potpukovnice,stavi prst na celu,pogledaj se u ogledalo,promuckaj pametnu glavu..e,kad shvatis koju mafiju na vlasti stitis,shvatices zasto vam ne verujemo.Pozdrav za sve cestite ljude ove zemlje od propalog poljoprivrednika!!

  11. Zasto se ne pise kolko je pacijenata vakcinisanih umrlo. Zasto struka to ne prica. Kako se pacijenti sablonski lece. Zasto doktori cute o respiratorima neispravnim.Zasto pacijenti umiru leci nestrucni kadar bez iskustva na respiratoru. Treba da se vidi kakvi su ti respiratori kineski .

  12. E profesore Kon, pa vi bar mora da znate koliko se bivših mladih seljana, čiji preci, kao i oni sami, još veruju i u vradžbine, i u babske lekove i kojekakve trave isl. dokopalo medicinskog fakulteta u BG ili Nišu i malo trudom, malo paricama koje su slali roditelji da se „podmažu“ bar neke profe, završili studije i postali kakvi-takvi lekari. Čak i dobro obrazovane medicinske sestre više znaju o medicini nego ti „lekari“! Naravno, čast brojnim izuzecima koji znaju i šta je medicina i redovno prate savremena kretanja nauke. A prvopomenuti- pa naravno da oni izbegavaju vakcinaciju, i što je još grđe, svoje mišljenje utuvljuju mnogima da se i oni ne vakcinišu! To je, nažalost, Srbija danas. I najgore neznalice nađu, zahvaljujući posebno vladinim medijima, pristup širokoj publici.

  13. Sramno je to što radi dr Kon i njemu slični.Nisu se brinuli kada smo sa simptomima kovida radili u crvenoj zoni… Tada a i danas se ćuti o tome… Sada izričito traže od nas negativan PCR test (o našem trošku) po povratku sa odmora, slobodnog dana ili bilovanja. Pitam se koga mi sada to ugrožavamo sada a nismo ugrožavali kada smo radili u crvenoj zoni a i sami imali sve simptome kovida ali testovi većini nas bili negativni.. To je sramno a šta je „šokantno“ to znaju stručnjaci iz kriznog štaba, kada već ne umeju da se bave istinom i samo istinom.

  14. 1. Sokantno na sta nam lici drzava
    2. Sokantno ko je na vlasti
    3. Sokantno na sta nam izgleda skupstina
    4. Sokantno kako nam pljackaju drzavu
    5. Sokantno ko je u kriznom stabu

    256. Sokantno sto medicinari nece da se vakcinisu

  15. Dobro jutro…Kone…zdravstveni radnici koji nisu podkupljeni znaju vrlo dobro sve o vakcinama…a Vi u penziju pod hitno!!! AMIN!

  16. Neverovatno da u svim odobrenim dokumentima od strane svih Agencija za lekove ( FDA, EMA, MHRA…) a i srpske pise” da mesanje sa drugim vakcinama nije ispitano”, a pukovnik u penziji kaze moze sve da sve da sve uzme kao treca buster vakcina! Pa ko prezivi, pricace…

  17. Doktor Kon je apsolutno u pravu! Ponašanje dela zdravstvenih radnika da odbijaju vakcinaciju jeste neshvatljivo zdravom razumu, kao da žive u srednjem veku pa se plaše vakcina.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.