Epidemiolog Predrag Kon pokazao kovid dokumentaciju za Beograd

Epidemiolog dr Predrag Kon naveo da što pre treba raščistiti dilemu da li su tačni ili ne zvanični podaci o borju zaraženih i preminulih od kovida-19 i napraviti hitnu reviziju smrti

Ostavite komentar


    1. Ova KonoVa priča može proći kod prosječnog naprednjaka, a kod nas mislećih MALO MORGEN!

    2. Zanimljivo
      Niko im ne veruje a tolike glasove poverenja dobili na izborima
      Da se nijesu titove lažne kutuje povampirile?

    3. Govorili ste (pri uvodjenju mera) da se efekat vidi za oko 10 – 14 dana. Objasnite nam sta je to pre 10 – 14 dana uzrokovalo ovakvo stanje i ko je odgovoran za to.

  1. Sredstva se nisu birala da bi se dobili Izbori.Preko mrtvih do vlasti

  2. brojke se budzile kad je trebalo dizati paniku, a kad je trebalo opustati, ponovo manipulacija

  3. Nema potrebe da revidujete. Samo objavite tacne podatke iz baze. Retroaktivno. Ni u danasnje podatke ne verujem. A stidece se onaj ko stida ima.

  4. Uzalud se trude! Nikada ali bas nikada niko im nista nece verovati a oni neka razmisle kako ce provesti otatak sviga zivota kao necasni ljudi.

    1. Možda bojkot opozicija i isključivo ona. I to ne zbog stručnosti ili moralnosti, već zbog političkih razloga. Svi ostali, „lažna opozicija“, kako je vi zazvaste, vlast, većina nas koji ne glasamo za lažnu opoziciju povremeno, sviboni im koliko-toliko veruju. Makar ja, ne 100%, ali tako bi bilo sa bilo kojim kriznim štabom, u bilo kojoj zemlji.

  5. Aha… sad je IT sektor je kriv posto su „trapavi“ kao sto je onomad pokojni Mehic bio kriv posto je leteo pijan jel tako… otisao sam iz srbistana i ni u urni se necu vratiti zbog ovog, zbog njegovog gazde, a naseg tzara i njima slicnih.

  6. Sjećate se kako nas je Kon u „Utisku nedelje“, ubedjivao kako nema pristup Kovid dokumentaciji Batuta?
    Koji lažov!!!

  7. Kaže treba sravniti podatke i uvjeriti se u točnost???
    Hej ljudi, pa on nam celo vreme razrezuje mjere, a sumnja u točnost broja zaraženih i umrlih?
    Haloooo šteumfe!!!

  8. Pitala sam se kako ga nije sramota i što se ne „povuče iz ličnih razloga“. Onda mi je objašnjeno da mora da „odradi“ stan u Bg na bodi, džip, čin…

  9. Baron Minhauzen se vratio….ja ti ne verujem ….a za ostatak krda… to prepuštam krdu!

  10. Što kaže jedna poslovica; Majka nije grdila sina što se kocka, već, što se vadi.

  11. ZNAMENITO O KORONI VIRUSU U SRBIJI DO 1.jula 2020. g

    S obzirom da se situacija menja, u vezi korona virusa, u zadnje vreme nenormalno u nastavku prikazujem rekorde u ostvarenim rekordnim brojkama u vezi korona virusa od početka evidentiranje do 1. jula 2020. godine radi boljeg razumevanja razvoja korona virusa kod stanovništva Srbije.
    1. Broj zaraženih osoba na dan max 445 na dan 16. IV 2020. g
    2. Broj umrlih osoba na dan max 9 na dan 14. IV 2020. g
    3. Broj izlečenih na dan max 4.125 osoba? 6. VI 2020. g
    4. Broj osoba na respiratornih max 146 osoba 12. IV 2020.g
    5. Broj hospitalizovanih max 4.900 osoba 19. IV 2020. g
    6. Broj testiranih osoba na dan max 8.626 osoba ,1. VII tvrd2020. g
    Evidencija je urađena na osnovu izveštaja Kriznog štaba u medijima i imam nameru da se zainteresovani obaveste u vezi zbivanja korona virusa iz ličnog interesovanja. Sadašnja situacija se pogoršava predizbornoj kampanji, koja je nametnuta narodu, a rigorozne mere su neljudski ublažene, dozvoljeno igranje utakmica, otvorene kafane, lokali, slavlja, bez prećih razloga, samo da neko pobedi rekordno na izborima. Uspeh je postignut na izborima, a idu negativni rekordi žrtava korone virusa. Onaj koji se pre izbora interesovao zdušno o virusu, sada ga nema nigde, slavi izborne rezultate.

  12. Gospodine Konu
    Ako se jos uvek gospodinom mozete nazvati, u bazu unosi podatke o pozitivnim i negativnim svaka laboratorija koja radi testiranje i to na osnovu JMBG. Kako moze biti greska u bazi (izuzimajuci slucajne greske ljudi koji unose podatke). Ko to smanjuje broj pozitivnih i po kom kriterijumu. Na kraju krajeva izaberite jedan nasumican dan u zadnjih mesec dana pa proverite. Za pocetak to je dovoljno da proverite da li su podaci lazirani ili ne. Statistika kaze da su lazirani – dovoljno je samo pogledati krivu zarazenih u periodu pred izbore.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.