Kon: Tek od uvođenja vanrednog stanja shvaćeno kolika je nedisciplina građana

Ostavite komentar


  1. Ti si vec rekao sve sto imas da kazes, a ova izjava je cista politizacija. Ako primecujes nedisciplinu stanovnistva tek sada, onda si morao primetiti i veliku nedisciplinu (bahatost) nekih u slucaju Savamale, Pancicevog vrha, Jutke, paljenja kuce novinara, Krusika, Jovanjice i tako redom, kada je nedisciplina mangupa u svojim redovima ostajala nekaznjena i kada je godinama prerasla u obrazac ponasanja istih. A sada se pravimo nevesti, kao otkud to. Doktore, manje sedenja po rezimskim televizijama (cista politizacija i slugarenje rezimu), a tzv. konferencije za novinara skratite na 10 minuta sa jasnim izvestajem, gde ce se stvari nazivatiti pravim imenom, a ne prodavati maglu.

  2. Da li je moguće da moratebaš da se zakucate za dno. Ovo što govorite nas građane užasno vređa jer vi INSISTIRATE da ste struka. Pa ne potpisujemo se svi na prst gospodine Kon i znamo da analiziramo čak i podatke kobe vi prezentujete. Koliko god se trudili da selektivno uvijeno u oblande i isfilovano stručnim terminima sakrijete da su većina „rezervoara“ a boga mi i preko 1000 zaraženih oni u čije ime to radite. Disciplinu uvodi policija koja šamara uhapšene, država koja je zatvorila pod moranje“bame i deke“decu i sve druge koji bez papira ne mogu na ulicu. Jel vas to ne podseća na neki period iz prošlosti. Da kažem da je dobro što ste se setili da je za neke kategorije jednako pogubno kad ih zatvorite, pa vi ste „struka“ kako se niste setili.
    Prestanite da pljujete po nama nepodnošljivo je, ostavite nam ovo malo dostojanstva da se osećamo kao ljudi.

    1. Ma istrpecemo, a istorija ce da zapamti. Pogledajte gde su Nemci danas a to je zbog gresaka na kojima su naucili. Valjda cemo i mi.

  3. Gospodine potpukovnice Kon, verovatno mislite da je najbolja mera da eventualno one koji promole nos napolje u vreme policijskog casa.
    „sredite“ po kratkom postupku.Kako je narod kriv kad je 15 % doktora zarazeno,ili kad u nekoliko gerentoloskih centara ima 50% zarazenih.Verba docent,exempa trahunt (reci pokrecu,primeri povlace),pa kad bi nas “ VODJA“ dao primer pa se prvo testirao,jer je non stop u kontaktu sa zarazenim osobama,na kraju krajeva I sin mu je zarazen,takodje,kad bi nosio i masku i rukavice, kad vec „mora“ da se pojavljuje svuda, pa da ode u samoizolaciju kao vecina odgovornih lidera,ali ne,on „trckara“ po Srbiji,sa svitom poslusnika,lekara, novinara,policije, obezbedjenje,i onda se breca na sve zive kako su neodgovorni…Svi su eto,u celoj drzavi neodgovorni ,samo je on olicenje odgovornosti.Takodje ,za one koji stvarno ne postuju mere,Marcelo ima jednu lepu misao- Pa vec 8 godina zaglupljujete ovaj narod Pinkom, Happy-jem,Informerom I slicnim „medijima“ a sad odjedanput hocete da su svi pametni…

  4. Vidim setkate se satima po pinku, hepi i ostalim rezimskim televizijama i vesto izbegavate da budete uvuceni u „politizaciju“ kada jasno reci da Vucic nedopustivo drsko i van svake logike zdrave pameti sa bulumentom pratilaca, obezbedjenja i svojih novinara krstari Srbijom. To vam ne smeta i ne reagujete, ali ste do zla Boga povredjeni zahtevom (dakle samo zahtevom) SPC u vezi Uskrsnje liturgije i u skladu dogovora sa Vucicem, objavljujete povlacenje, a sutra se vec vracate. Kon, kao struka imali ste bez sumnje ogromno poverenje naroda, a onda ste postali „struka“ tj. Vuciceva filijala. Nema vise poverenja, proigrali ste narodno poverenje, a unapredjenje po cinu ste vec blanko dobili. Dosta je bilo, ne potpisujemo se svi prstom.

  5. Dr.Kon je rekao da je Sepsko društvo veoma podeljeno,i u pravu je.Nevolja je što on,na čelu „struke“ veoma doprinosi tome,veličajući mesijansku ulogu AV.Smatram da mlad čovek može itekako biti ucenjen zbog raznih faktora,ali jedan ostvaren i obrazovan gospodin,u godinama u kojima jeste,mora biti iskren i nepolitizovan.Ali izgleda da će Dr.Kon podeliti sudbinu ostalih penzionera,stim što je kupljen za nešto više od litra zejtina i deterdženta za sudive.

  6. Pa, čekajte doktore, kakva sad „nedisciplina građana“, kad nas onaj SNS-ov glavonja, čestitajući nam Dan grada Beograda, onako nahvali baš zbog discipline?!!!
    A da se vi malo dogovorute ko će nas laže, Struka ili Stranka?
    Ja imam utisak da nas podjednako lažu i jedna i druga, a vi se sve više srozavate doktore Kon!
    Zašto vam to treba, vi ste ste u životu postigli maksimum onoga što ste postigli, šta dobijate što dosad još niste imali i zašto vam treba da završite karijeru ukaljani polititikanstvom i saučesništvom?

    1. Upravo je dobio cin potpukovnika kao akontaciju za sve to drugo sto sada (cuti i) radi.

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.