Kon: Tekst BIRN-a o većem broju umrlih od korona virusa liči na teoriju zavere

Ostavite komentar


  1. To je kao kad bi neko rekao za koronu da je najsmesniji virus u istoriji covecanstva, koji postoji samo na Fejsbuku?

  2. Istinito pisanje o realnim dogadjajima je teorija zavere.
    Zavera a ne teorija, je to sto se stanovnistvo ilaze smrtonosnoj bolesti radi privlacenja investitiora, glasanja i politike.
    Bivsi jna, uvek jna, komunjare su vecne.

    1. U smislu koji ste rekli grip je smrtonosna bolest bez obzira da li si za vlast ili opoziciju. Covid19 prema zvaničnim podacima CDC ubija u proseku starije od 80g nešto iznad prosečnog očekivanog trajanja života u SAD. Bilo bi interesantno imati slične podatke u Srbiji. Naravno to ne opravdava prikrivanje ako ga je bilo, no čini se da BIRN uzima u obzir SZO metodologiju koju mnogi osporavaju (Oksford, Standford, Barkley, itd.).

  3. Toliko dubioza u izjavama najeminentnijih epidemiologa,infektologa,imunologa…..Pa doktor KON je pocetkom meseca izjavio da je realno da do izbora broj zarazenih bode nula!!! U emisiji sa Ljubicom Gojgic,dr.Gojkovic izjavljuje nedavno da su od korone ostali samo neki beznacajni „dzepovi i repovi“

  4. Doco, nemoj de se opt strašno naljutite pa se“isključite“. Skoncetrišite se na temu baš vi jer taj koji će da odgovara ste vi, a ne novinarka BIRNa. Brojevi su neumoljivi, a vi ste se jednom izvukli da li ćete opet, moguće…?

  5. Dragi doktore Kon! Zaboravili ste da komentarišete broj novozaraženih, verovatno zato jer tu nije moguce imati „razne kriterijume“ ili „razne metodologije“, ili si pozitivan ili nisi.

  6. E kako se setiste apopleksije!? Tu bi baš neki tromb dobro došao, zar ne? A dokazali smo trombe u plućima kod Covid pacijenata. Ponovo razmislite pa dajte neki bolji izgovor. Ne ide. Sedite, pet! Biće drugi krug, pa se malo bolje spremite.

  7. Zaboravite umrle! Zašto se ne pokreće pitanje DNEVNO ZARAŽENIH, gde nema dileme da li jesu ili nisu? Brojke BIRN-a su oko TRI PUTA veće nego zvanično? Molim?

  8. Kako je dr. Kon, broj dnevno zaraženih dnevno, skočio, odmah posle izbora, za nekih 40%?

  9. Poštovani doktore Kon, lepo ste Vi to nama sve pojasnili, samo mi, građani Srbije, još uvek ne znamo istinu! Da li su to brojevi koje je izneo BIRN ili su to brojevi koje nam je saopštio Krizni štab? Oni su različiti, dakle ne mogu istiniti biti svi! Nema tu puno mudrosti, neko laže i obmanjuje građane Srbije! Ko laže, taj i krade, ko krade taj mora u zatvor!!!! Sve je tako jednostavno. Molim Vas da bam kažete ko će u zatvor?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.