Kon: Medicinski deo KŠ spreman na „protest“ u slučaju da se popuštanje mera oduži

Ostavite komentar


  1. Kad će da priznaju da su pustili švedski sistem krdnog imuniteta, pa ko preživi!!
    Ne shvatam ovaj krizni štab i vladu, dobijaju plate za džabe! Bez plana i programa, osim što se prave važni na tv!! U porodicama ima covid inficiranih, a ko još nije radi normalno i ima masovno kontakt sa drugim ljudima(samoposluge…..), iako su K1!! Van pameti i normi!! Poslodavci rade šta hoće, kao raspuštena banda kriminalaca, koja samo broji zaradu! Moderno robovlasništvo sa minimalnom odštetom!! Blam, bruka, fuj!!!

  2. Da li postoji mogućnost da kupimo vakcine za porodicu i prijatelje. Mnogi ljudi su zainteresovani zbog putovanja, a ujedno bi se rasteretio državni fond. Da li se razmišlja o tome?

  3. Da li možete u jednom članku da pobrojite hronološki šta je ko izjavio o broju i datumu stizanja vakcina. Moj utisak je da svako priča šta hoće.

  4. Ima li šanse da sami platimo vakcinu, mnogima je potrebna radi putovanja. A, Vi, zadržite paketiće!

  5. Ovo je , što bi rekao Đorđe Balašević „i za suze i za smeh“ ! Mislim na „protest“ Kriznog štaba . Odnosno njegovog „medicinskog dela“.To bi bilo isto , kao da grupa inženjera projektuje most , ali pošto moraju da gledaju „ekonomske faktore“ , upotrebe materijal lošijeg kvaliteta od potrebnog . Jer tako zahteva drugi deo ekipe , koji čine glupi političari . Pa kad se most sruši , inženjeri će posle da protestuju ! Pa ovo nema ni u Abisiniji kako voli da kaže jedan moj drugar . Ukinite , bre , taj drugi „politički“ deo i radite kao što Bog miluje !

  6. Ovaj covek bi robijao.
    Srbija je bogata ,najbogatija u Evropi.
    5 miliona eura Srebrenici.
    Drvaru,Banja luci,milionce Hrvatima ,milionce ipo za spaljene vakcine ,Hram,Hilandar????
    SABERITE!
    Narod pretura po kontejnerima .

  7. Protestvujte da vas vise ne gledamo. Pošto drzava ne brine o zagadjenju,povecanju buke nemoj da brine ni da se ne prehladimo.

Ostavite komentar


Društvo

"Ukoliko ne znate, ovi teški metali su direktni uzročnici kancera": Poslanica iz Bora odgovorila novom direktoru "Srbijašuma" 10

„Ukoliko ne znate, ovi teški metali su direktni uzročnici kancera“: Poslanica iz Bora odgovorila novom direktoru „Srbijašuma“

Na izjavu novog direktora JP "Srbijašume" Krsta Janjuševića da u blizini svih rudnika u Srbiji, uključujući i Bor i Majdanpek, nije zabeleženo zagađenje zbog proizvodnog procesa i da je zagađenost vazduha u Boru na, kako je istakao, "istorijskom minimumu", reagovala je narodna poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) iz Bora, Irena Živković, da on svesno dovodi u zabludu građane Srbije, ali prvenstveno Borane o zagađenju kojem su izloženi i to svakodnevno.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.