Kon: U naredne dve nedelje se može očekivati ozbiljno povećanje broja zaraženih i širenje korone

Ostavite komentar


  1. da im se nije pokojna baba Vanga javila u san il je kugla il Mile tarot ne mogu da se odlucim

    1. …ili prate vesti preko interneta , a ne zvanicne informativne servise Srbije …??

    2. U naredne dve nedjelje, ćeš biti toliko agilan u plasiranju laži, u širenju panike i u stvaranju histerije? Čovek bez časti, morala i dostojanstva šta može biti drugo nego, ljudski odpad, izrod, ološ, šljam i kreten? Razumem takvu ljudsku nakaradu, koji ima određen i plaćen zadatak, ali ne razumem one koji svakodnevno prenose izjave ovoga prevaranta, a pogotovu one koji mu bezpogovornu veruju? Pošto su mediji (većina) na istoj talasnoj dužini i sponzorstva sa manipulatorskim kretenom, siguran sam da moj komentar neće biti objavljen, kao i više puta do sada? No kako hoćete, istina će uvek izaći na videlo? Ko i ole ima dva grama mozga, shvatio je da je u igri, najveća obmana od strane saveznika satane u ljudskoj istoriji? Važno je da su mediji u prvoj borbenoj liniji u sprovođenju zločina protivu čovečanstva?

      1. Nije problem sto je on takav, vec sto ne postoji odgovornost(zakonska a i moralna) za ono sto radi. Vec je bio kompromitovan ranije u aferi sa novartisovim vakcinama iz 2009 godine i sada su ga doveli opet za istu namenu. Covek je klasican placenik od strane rezima(bivseg i sadasnjeg) da sprovodi lobotomiju. Videcemo dokle.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.