Kon: Ublažavanje mera, a ne opuštanje

Ostavite komentar


  1. Ja ovom čoveku više ništa ne verujem. Nije još ko Nestorovic ali nije ni daleko.

    1. Boco, isto je to sve, ako je sebi dozvolio da stoji pored Ace Kerica, nista on nije bolji od drustva u kojem jeste

  2. „Da nema novih slučajeva bio bi kraj.“
    Pa jes.
    Nego sad kad ste ostvarili san da ponovo otvorite kockarnice, recite i kada će da se završi ova šarada od policijskog časa, pa da krdo može na miru da krene po svoj imunitet…

  3. Jedini pravi i ozbiljan problem vidim u uspostavljanju normalnog i makar malo sigurnijeg saobraćaja.Beograd je veliki grad sa milionskim stanovništvom koje je upućeno na javni prevoz.U ovom trenutku to je nemoguće,jer je za to potreban bar 3 do 5 puta veći broj prevoznih sredstava i to u odnosu na period pre Corone.Otvaranje zaista „neophodnih“ kockarnica uz istovremene višednevne karantine govori o kvalitetu „struke“ i pokazuje stvarne prioritete i prave centre moći kod nas!

    1. Mislim da ce lekari koji sebe deklarisu kao struka, svojim preporukama izvrsiti genocid stanovnistva. Sami o sebi pricaju da NEMAJU veze o koroni ali ih neznanje NE sprecava da predlazu budalaste mere, mada predlozene mere nikad i nigde nisu dokazane potvrdjene. Prema preporukama ljude starije od 65 pozatvarati u kuce bez vode hrane lekova lekarske pomoci, a ostalo gradjanstvo moze malo da mrda repom. Sacekati da korona desetkuje gerontoloske centre, bolnice, prave lekare….i sve one koji su pod kobajagi zastitom drzave. U cilju sprecavanja ulaska korone u geront.centre postaviti vojsku da puca na koronu.Mada Izgleda da je korona bila vestija od vojske i pobila onolike starce. Uzas. Naravno niko kriv, jos uvek se traze zrtveni jarci. Kad korona desetkuje ger.centre bolnice lekare…..pustiti penzionere koji nisu videli sunca onako gladne, zedne zeljne, kojecega da golih grudi istrce pred koronu, kako bi nesrecnici stekli imunitet krda. Oj uzasa oj sramote. Ko prezivi pricace o strucnim vremenima borbe protiv korone. Trazim da struka koja nam svaki dan soli pamet, makar UCUTI. Dosta nam je njihove nestrucnosti.

  4. Kako to da auto skole uveliko rade? Na poslu postovati distancu 1,5 do 2m. Kolika je distanca u vozilu???

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.