Kon: Uznemirujuć broj novozaraženih, restrikcije za sada nisu u opciji

Ostavite komentar


  1. Da li se u ove brojeve ubrajaju i oni koji imaju simptome gripa ili simptome prehlade prehlade?
    bilo bi dobro da se daju i takvi podaci,ovako sve zajedno bbez preciznoe dijagnoze izaziva sumnju u tačnost podataka.

    1. Kako neko koga plaća SZO, farmaceutska industrija i mi poreski obveznici, može da bude relevantan za objavljivanje preciznih podataka. Pa on je u konfiktu interesa preko guše.

  2. Ma sada ćeš biti ti u opticaju matora lopužo i uvlak…. u dezertirao si za vreme rata i skinuo uniformu da ne bi išao u Bosnu da lečiš vojnike, sada na nagovor (ne mogu ni ime da mu pomenem gad…….) lažeš i pkašinarod Srbije a trebao si da robija još još 2009. G.kada su naručio neproverene vakcine iz Švajcarske za svinjski grip gde su vakcinu primile i 18 trudnica koje su na porodjaja rodile 11 beba S AUTIZMOM, Odgovarala je i osudjena direktorka Batuta a ti si se uvlak…. u spasao i dalje primaš po 170 000 dolara godišnje zbog naručivanja vakcina odredjenih bogataša koji ih proizvode. Nadam se da će ti zapasti čin pukovnika koji si dobio od…. jer posle 69te god. života po zakonu nema dobijanja činova vojnim licima

  3. Sva deca iz mog razreda idu na treninge kao da se ništa ne dešava.Privatni boravci naguravaju po tridesetoro dece u neke sobičke.U nekim boravcima su deca već zaražena.Čemu onda ovaj cirkus sa školama?Oni svi dolaze posle na nastavu i šire zarazu.Bitno da učitelji rade duple smene i po sedam časova GOVORE pod maskama.Neozbiljno je!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.