Kon: Virus nemoguće zaustaviti bez drastičnih mera, najmanje 10 do 14 dana

Ostavite komentar


  1. Nakon dogadjaja u julu prosle godine kada je lose procenio reakciju gradjana, gospodar Srbije je odlucio da promeni takticku vezbu. Sad nema nagle najave policijskog casa, vec sitnim koracicima i laganom penetracijom. Vidi se da se na taj nacin raja lakse marinira i da ne oseca tegobe, te je mirna i cuti. Zasto je na snazi uvezbavanje totalnog zakljucavanja i policijskog casa ? Pa da ulice budu prazne kad bude izvrsen zavrsni cin sa Kosmetom, koga je gospodar Vucic u obavezi da ucini do kraja ove godine. Pratite samo kako ce da se odvija tiha penetracija zakljucavanja po kucama i stavljanje carapa u usta i medijima i gradjanima.

  2. Pre nedelju dana Tiodorovic trazio 7-10 dana, sad Konu treba 10-14 , tako da cemo pred potpisivanje „sporazuma“ sa Kosovom i Metohijom imati mesec dana policijskog casa iz „zdravstvenih razloga“.

  3. pa, jutros u gostovanju na jednoj televiziji nike bio tako izričit i dozvolio je da ga Vesic nadjaca izjavom da zdravstveni sistem nije pred pucanjem. Po Vesicu jedino što nije u redu je sto ogranicenja postoje

  4. Vlasnici kafića, kladionica i restorana, krimosi koji su svoje „privatne biznise“ pootvarali baveći se kriminalom. Ako se srpska ekonomija zasniva na kafićima, kladionicama i restoranima, onda piši propalo. Ali, svi ostali (osim ovih) mogu normalno da rade. Turista i onako nema, pošto u njihovim zemljama postoje restrikcije putovanja, neki rade online, a proizvodnja se normalo odvija. Problem su džabalebaroši što se skijaju po Kopaonicoma, bludniče na žurkama i kafićima po ceo dan, pa posle šire virus radnom stanovništvu i deci.

    1. Cuvajte se da vas ne pojede zloba, pre korone. Osim glupe tvrdnje da kafane otvaraju samo kriminalci, u njima rade ljudi, koji jedva preživljavaju sa platicama i nemaju zaliha, ni šanse za drugi posao. Uz njih idu vlasnici radnjica, prodavci….i mnogi drugi, koji ne mogu da rade. Upropašćava nas sebičnost i neukost.

  5. Odlazi već jednom, dozlogrdio si i samom Bogu svojim komentarima i ponašanjem.

  6. Kao građanina me zanima:
    Kako kroz ovu zarazu prolaze pripadnici romske populacije. Poznato je da ćive u nehumanim naseljima bez osnovnih sredstava za higijenu, voda, struja…Uradite analzu, koliko ima zaraženih, preminulih, kako se pridržavaju mera zaštite, da li se vakcinišu? Ti podaci bi bili začajni za za naše društvo. I odnos prema zarazi. Pozdrav.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.