Kon: ‘Zaravnili smo krivulju’, ali situacija je ‘daleko od povoljne’

Ostavite komentar


  1. Zaranali ste vi clanaove mnogih porodica sa ismejavnjem virusa, nepripreljenoscu, ostavljanjem medicinskog osoblja u prvaim redovima na cedilu, organizovanjem fudbala i izbora…A onda kao kruna smanjili ste broj preminulih. Sve to iz kog razloga, vas odgovor je nejasan, mada za 20% stanovnistva je jasan. Tuc, muc.

  2. Dokazano je da vama krivulje i brojevi posebno oduzimanje ide odlično.Što se tiče krivulje vi ste je utupili skroz.Pitanje je da li su naredne dve nedelje prelomne mada znamo da ćemo za dve ili najviše tri godine živeti mnogo bolje.

  3. Bilo bi bolje da ima manje obolelih, umesto sto nam servirate „krivulje“!!! Znamo kako manipulisete sa brojem obolelih i umrlih i svim ostalim! Uskoro dozivotna „doktore“!

  4. Što bi rekao Šojić, ne mogu da verujem da ove svoje uši! Pa pobogu doktore, jeste li vi čuli da je Vrhovni epidemiolog i komandant 12. jula izjavio da ćemo mi za 20 dana „obuzdati virus“ (to je inače novi izraz u epidemiologiji ako niste znali). Da li vi shvatate da to danas- sutra morate da potvrdite ili će to uraditi Darija. Mislite li vi na svoju karijeru? Kad Vožd naredi, ima tako da bude (barem na papiru i konferenciji za štampu)!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.