Kon: Završnica pandemijskog toka bolesti, očekivano popuštanje mera

Ostavite komentar


  1. Naravno dr Tarabić je i ovog puta sve pogodio i treba mu verovati, naredne dve nedelje su ključne. Čoveče, idi u penziju, ti si se davno posvađao ne samo sa kolegama već i sa medicinom.

  2. E moj dr Kon, gotovo je s epidemijom kad Vodja to kaze. Tako je pocelo, tako se mora i zavrsiti.
    Ne mozete vi bolje znsti od predsednika.

  3. Počela su istraživanja u celom svetu o kriminalnim radnjama sa korona 19 i već se i svetski advokati bave ovom „pandemijom“. Znaju i ovi naši, pa su dobili instrukcije od SZO da pod hitno popuštaju mere i ograničenja. Dr. Kon je bio i inicijator masovne vakcinacije protiv svinjskog gripa, ali tada mu je propala agitacija i pritisak na stanovništvo, jer nije bio podržan od Vlasti. Vrlo brzo će se sve saznati i mnogi će odgovarati širom sveta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.